Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 15 augustus Voor 4 personen: 1 prei, 1 klein bosje bladselderij, 4 teentjes knoflook, 2 el olie, 50 gr. ontbijtspekblokjes, 3 dl witte wijn, 4 kg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 kilo mosselen 1 venkelknol, in blokjes gesneden 2 teentjes knoflook, in plakjes gesneden olie om in te bakken 3 theel rasp van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlDit hapje is niet weggelegd voor de eerste de beste keukenkluns. Laat dat meteen duidelijk zijn. Alleen al het vinden van de ingrediënten is een hele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb geen enkele aflevering van de laatste reeks van De Beste Hobbykok van Vlaanderen gezien. Heel spijtig, vind ik dat, maar ja, de uitzendingen vielen nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*ingrediënten (2 à 3 personen) 2 kg mosselen 25 cl droge witte wijn 20 à 30 gram boter 2 uien half bosje peterselie *Bereidingswijze (30mn) Begin met het[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlSiciliaanse mosselen Ingrediënten: 2 kg schoongemaakte mosselen 1 dl witte wijn flinke bos basilicum 10 teentjes knoflook 500 gr kleine tomaatjes geblancheerde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe 'r' is in de maand, dus de mosselen zijn weer volop verkrijgbaar. Vandaag even een recept van een (redelijk) snelle mosselmaaltijd die heerlijk smaakt! De[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl