Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 75 recepten
Ingrediënten Opbrengst: 2 - 4 servings 750 gr kipfilets, in stukjes van 2 cm gesneden 1 ui, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlFoodblogswaptime again! Deze keer kreeg ik de blog Eten uit de volkstuin toegewezen om iets uit klaar te maken en te bloggen. Marleen is de dame achter deze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKruiden die in mijn keukenkastje staan: Keltisch zeezout Witte peper Donkere peperkorrels Kerriepoeder Paprikapoeder Gemberpoeder Uienpoeder Knoflookpoeder[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn supermarkten en toko's zijn volop kruidenmixen en boemboe's te koop om bami te maken. Helaas bevatten deze vrijwel allemaal (veel) zout. Zelf een kruidenmix[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze fijngesneden Aziatische kruiden zijn te koop bij AH in het vriesvak. Ze bestaan uit koriander, gember, peterselie, chilipeper en citroengras. Heerlijk in[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl't is volop het moment van het rood fruit, my favourite! Om eens te veranderen van de Beerveldse aardbeien koos ik vandaag voluit voor frambozen in een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElke maand krijg ik van m'n moateke uit het verre Olen het magazine Kook! van de Spar opgestuurd. Bij mij is er niet direct een Spar in de buurt en dus kom ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNeen, geen Italiaanse koffiebereiding, maar een Aziatisch soepje. Alleen het melkschuim is een constante in de twee. Oh en ook het feit dat je het er warm van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker niet per se moeilijk of veel werk hoeft te zijn, daarvan is dit recept het Bewijs met hoofdletter B. Dit is een TOPrecept, dat ik inmiddels 3 keer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit kipgerecht is bedoeld voor mensen die van licht pittig eten houden. In Thailand is dit gerecht erg populair, curry wordt erg veel Aziatische landen[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlDit is de al-ler-lek-ker-ste sorbet die ik ooit gegeten heb. En God knows dat ik al veel en vaak sorbet gegeten heb: op school, maar ook thuis, op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 3 personen Stengel sereh/citroengras 2 Lime leaves/citroenblad 360 ml Kokosmelk 3 á 4 plakjes galangal/laos 360 ml water Klein bakje champignons[...]
Bron: smulweb.nl- 50 ml De Kuyper Lemongrass - Cranberrysap Bereidingswijze Vul het glas tot de rand met ijsblokjes. Schenk daar De Kuyper Lemongrass overheen. Vul aan met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 chinese kool restje roerbakgroenten 1 liter water 2 blokjes kippenbouillon 1 theelepel vissaus 1 dikke theelepel Chan`s kerrie masala 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr jasmijnrijst 350 ml water 350 ml kokosmelk 2 theelepels fijngehakte gemberwortel 2 theelepels sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 el plantaardige olie, 1 el Thaise groene currypasta, 3 tenen knoflook(geperst), 1 el verse gember(geraspt), 1/2 tl kurkuma(gemalen), 600 ml[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke curry of het echt thais is weet ik niet, maar lekker is hij zeker.. Ik grbuik kippendijen, want dat is nu eenmaal veel lekkerder maar als je[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMet de regen van gisteren kun je je bijna niet meer voorstellen dat we vorige week nog heerlijk hebben zitten barbecueën. In de Delicious van september stonden[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl