Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Dit vind ik één van de beste vegetarische kookboeken in ons taalgebied. Een echte aanrader voor iedereen die vegetarisch wil beginnen koken maar niet goed weet[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beNet als Miracoli zijn elleboogjes voor mij onlosmakelijk verbonden met de jaren zeventig. Volgens mij is Miracoli nog steeds verkrijgbaar, maar voor wie het[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlKruiden- en groentetuin van Liesbeth op poten Kruidentuin en Moestuin op poten Al heel veel jaren hebben wij verse kruiden in potten in de tuin In de volle[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorstschade in de tuin... De strenge, late vorst heeft flink wat schade aangericht in mijn tuin! Naast diverse struiken is de kruidenhoek niet gespaard[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit gerecht van Jamie Oliver is mij van de televisie bijgebleven. Ik had bij de Grote Verleiding, een biologische webwinkel, verschillende soorten knollen en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk heb iets met butternut en zoals ik al eerder vertelde, vind ik het ook steeds een uitdaging om wortelen lekker te bereiden voor de echtgenoot. Waarom eens[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen toppertje wat ons betreft! Deze romige, vegetarische risotto komt uit de Delicious van april die vol staat met lekkere voorjaarsrecepten. Met als toetje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen gerecht ontdekt op vakantie en dankzij de wortelgroenten uitstekend geschikt voor een koude winterdag. Heel lekker met in een uitje gestoofde erwtjes en[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beKnolselder heeft een vlezige wortel waaraan hij zijn naam dankt en sterk aromatische bladeren. Hij was al bekend in het oude Egypte. Hij bevat veel ijzer en[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beVanavond een lekker zonnig soepje gemaakt. Rode ui, gele ui, flink wat knoflookteentjes (Lautrec), laurierblad, goede kippenbouillon, oregano, wat pepertjes,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl4-6 personen Bereidingstijd: 60 minuten Ingrediënten: 2 gele paprika’s 2 oranje paprika’s 2 rode paprika’s 2 sjalotten 1 teentje knoflook[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlO jee, het was al bijna tien uur en ik had nog geen idee wat zal koken de komende week. De folders staan alleen maar vol met kant-en-klare gerechten, gourmet[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deDit gerecht is echt iets voor vandaag, zo met het weekend voor de deur. Het hapje is feestelijk en zeer voedzaam vanwege de vitaminen en mineralen, en daardoor[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 300 g winterwortel (geraspt) 1 stengel bleekselderij (in boogjes) 100 g ontbijtspek (in reepjes) 500[...]
Bron: ah.nlVenkel & ui smoren. Wortel & bleekselderij erbij. Tomatenpuree & blik tomaten. Bouillon. 30 minuten op vuur. Kikkererwten doorwarmen in soep.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVaak worden kruiden en specerijen in een adem genoemd. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen kruiden en specerijen? Kruiden en specerijen worden beide[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl