Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Lekker en snel klaar! Dit heb je nodig voor 2 personen: - 125 gram eiermie - 1 schaaltje roerbakblokjes - 400 gram gemengde groente (bijv. sugar snaps, tauge,[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 Voor de curry 1 kilo in blokjes gesneden stoofvlees 4 eetlepels olie voor te bakken 500 gr kleine aardappelen, gehalveerd 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlZoals jullie al hebben kunnen lezen op de blog ben ik (Mariska) naar Thailand op vakantie geweest. En Thailand staat erom bekend dat je er ontzettend lekker[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlVan Jamie's Italië naar de Thaise keuken . De meeste kennen de Thaise curry pasta uit een pakje wel, wat dingen bakken, currypasta, kokosmelk erbij, rijst[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlThailand Laos geweldig! 2 jaar geleden rond deze tijd was ik daar. Iedere dag heerlijk eten, de mooiste natuur en de vriendelijkste mensen. Graag zou ik snel[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlMorgen is het zover, de Dagen Zonder Vlees starten ! Ik ga net als vorig jaar meedoen. Maar waar ik vorig jaar de volle 40 dagen zonder vlees of vis niet[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEen aanrader! Een gerecht met een complete smaak van Thailand. Bekende pittige Tom Yam Kung in een vorm van rijst, makkelijk en ontzettend lekker.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlDAGING RENDANG Vandaag staat er een oosters gerechtje op tafel Heerlijk met rijst en spercieboontjes Met seroendeng, sate en kroepoek heb je een klein[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDeze Maleisische "Kip Kapitan" is kipfilet in een pittige kokossaus. Een apart ingrediënt van deze saus: gedroogde garnalen. De gedroogde garnalen worden eerst[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is koud, weer voor de crockpot. Dat betekend dus iets wat lang moet sudderen en gisteren is dat Rendang geworden. Deze keer volgens het recept van Rick[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSoep van kip, kokos en galanga, met chilipeper en kaffirlimoenblad. Een heerlijke pittige soep uit het boek Rick Stein ontdekt de Oriënt. Een prachtig boek met[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet recept voor de creoolse blanquette las ik op het blog van mijn zus . Ook ik had nog een diepvries kreeft die ooit bedoeld was voor de kerst en die nu maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 g gepelde grote garnalen 1 ui gesnipperd 2 teentjes knoflook fijn gehakt 1 tl kerriepoeder 1/2 tl citroengras 1 tl sambal oelek 1 plak[...]
Bron: smulweb.nl. 1 korianderwortels of 1 theelepels korianderzaad . 1 eetlepel komijnzaad (djintan) . 12 kleine groene of gele peperties . ? theelepel kaneel . zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote rode peper (in stukjes) 4 sjalotjes (in stukjes) 4 teentjes knoflook (in stukjes) 4 cm gemberwortel (geschild en in stukjes) 2 cm[...]
Bron: smulweb.nl