Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 821 recepten
Nodig voor 4 personen: * 2 blikken bruine bonen * 2 kleingesneden uien * 2 in ringen gesneden preien * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 blikje tomatenpuree * 1/2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 5 3 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, grof gehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 500g verse pompoen in blokjes 75g geraspte wortel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl olijfolie 1 theel droge gemalen chilipeper 1 teentje knoflook, gehakt ½ kleine ui, gehakt 1 eetl geraspte gember wortel 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen - 2 zakken Panga fillet - 2 uien - 3 kleine wortels - 1 Rode paprika - 2 teentjes knoflook - een bosje koriander - 2 theelepels zout - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 1 kleine ui, zeer fijngesneden 200 gr ongekookte langkorrelige rijst 60 gr rozijnen 350 ml kipbouillon zout en[...]
Bron: allrecipes.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, fijngehakt 3 wortels, in stukjes gehakt 3 aardappels, in stukjes 1 pastinaak, in stukjes 1 kleine koolraap, in stukjes 4[...]
Bron: allrecipes.nlGereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500-600 gram ragfijn gesneden andijvie 1 kg aardappelen 2 uien, gesnipperd 400 gram katenspek, in blokjes 2 eetl. olie 4 eetl. Limburgse[...]
Bron: smulweb.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlZo lekker is dit. Bruine bonen met rijst. Ik maak altijd wat extra zodat ik nog een portie kan invriezen. Dit recept volg ik al heel lang, weet niet meer waar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlLaat ik beginnen met jullie te vertellen dat ik echt een heel lieve, zorgzame partner heb. Hij heeft bijvoorbeeld het volledige beheer over de Thuisbakkerij en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geur van gebakken garammasala is zo lekker. Alleen daarvoor al maakik graag curry's.Maar ookomdat het zo makkelijk is natuurlijk en in grotere porties[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVoor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlChoucroute Garni. Ik had het zo graag willen maken gisterenavond, maar dat zou uren in beslag hebben genomen. In plaats daarvan heb ik met de zuurkool een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 40 gr boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 300 gr verse champignons, in plakjes 2 eetlepels bloem 1,25 liter vleesbouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nl