Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
Eind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 1 grote pot van 450 gram volle kwark (op de markt FL 3,50), 2 dl creme fraiche (Fl 1,69) 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn (samen een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 bosjes verse peterselie, zeer fijngesneden 1 blikje (50 gr) ansjovisfilet, uitgelekt en fijngesneden 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1/2 ui 1/2 rode paprika 2 tenen knoflook 1 spaanse peper (eventueel te vervangen door chilipoeder, cayennepeper of sambal) 1 blik tomaten (400[...]
Bron: smulweb.nlAlhoewel ik persoonlijk geen enorm grote fan ben van witte bonen, zijn ze wel heel gezond: ze bevatten veel eiwit en vezels. Reden dus om ze zeker af en toe op[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag, maar helemaal geen zonnige dag. Geen weer dus om te fietsen, een terrasje te doen of in mijn luie zetel buiten een boekje te lezen. Kokkerellen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij de tapas-maaltijd maak ik dit keer behalve de gemarineerde rode paprika's ook gemarineerde aubergines. De stukjes aubergine worden eerst met wat zout[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl't Is weer volop maatjestijd! Ik transformeer dit gezonde visje tot een tartaar. Lekker als hapje met een fris biertje... Ik hou van een sterk blond biertje.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHerfst één van de mooiste culinaire jaargetijden. Herfst is voor mij naast pompoen ook meteen paddestoelentijd! Wat maak je als ideaal herfst aperitiefhapje?[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beSnel klaar is dit gerecht inderdaad. En lekker fris. Het oorspronkelijke recept komt uit de Delicious van aprl. 80 ml tomatenketchup 60 gr bruine suiker 60 ml[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlCollega P. van manlief heeft aardperen in zijn tuin staan en vandaag kwam er een zak deze kant op. Aardperen zijn een ouderwetse groente die je niet zoveel[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOlijfolie, 1 kleine aubergine in kleine blokjes gesneden, afgestreken theelepel gedroogde oregano, gemalen zeezout en zwarte peper, snufje chilivlokken, halve[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl