Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Elf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteravond hebben wij bouillonfondue gegeten. Daarvoor heb ik geurige bouillon verdeeld over twee gewone fonduepannen. Vervolgens stukjes vlees, kip, rauwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVrijdag waren we 13 jaar getrouwd en ik maakte een 3-gangendiner. Vooraf makreelrilettes met versgebakken stokbrood. Dan als hoofd had ik een ander idee tot ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDruk weekend deze week! Gisteren na een lange schooldag flinke lading aan boodschappen in huis gehaald. Vandaag vroeg opgestaan om het huis eens grondig te[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 4 el (olijf)olie 1 bakje champignons ((400 g), in vieren) 1 zak wokgroenten grof gesneden (400[...]
Bron: ah.nlAl een keer eerder heb ik een visstrudel gemaakt, maar ik vond het leuk om het nog eens te doen en ietsje beter. Meer kleur op het bord. Dit recept had ik ook[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlDe strudel is natuurlijk maar al te bekend met zijn appelvulling. Maar je kan veel meer doen met filodeeg. Bij deze een hartige strudel, gevuld met[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nl