Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ik heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp 16 juli is het nieuwe mosselseizoen weer begonnen. De dag er na werden de mosselen in de plaatselijke supermarkt tegen een gereduceerde prijs aangeboden.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBenodigdheden: 4 kilo mosselen (reken namelijk ongeveer 1 kilo per persoon 2 uien 2 laurierblaadjes 2 in ringen gesneden preien peper uit de molen 1 in plakken[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlStel, je bent op vakantie en hebt op een stukje van circa 4 uur rijden viermaal in de file gestaan. Tijdens de derde file hebben jullie besloten om maar in de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa gister lekker uiteten te zijn geweest heb ik vandaag maar wat extra werk in het koken gestoken. Ik at voor het eerst mosselen. Ofja, ik heb het wel eens[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 kg verse mosselen (bak) 1 ui 1 grote wortel 2 stengels bleekselderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje 250 ml droge witte wijn zet[...]
Bron: ah.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis - sommige mensen die vegetarisch eten, nemen soms een stukje vis)[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZeeuwse Mosselpan met Spek Vandaag kreeg ik de nieuwsbrief van Mosselen binnen. En er stonden weer heerlijke recepten in, want met mosselen kun je veel doen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBoston Clam Chowder Clam Chowder is niets anders dan een dikke vissoep uit Amerika Iedere regio heeft z`n eigen recept Deze chowder word in de regio van[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl