Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl2 selderij stengels 2 wortels 2 uien 5-6 blaadjes salie 2-3 blaadjes laurier Rozemarijn 2 steranijs 2 plakjes gerookte bacon 8-14 kippenvleugeltjes (14 voor[...]
Bron: smulweb.nlJoehoe! Hello there. Dit is echt de saaiste foto ooit én een van de saaiste maaltijden ooit. Ik had zondag zin in zalm met sojasaus en honing en geglaceerde[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze Coq au Vin is van Lorraine Pascale en overheerlijk. Makkelijk te maken met veel herfstige smaken. Hij komt zeker vaker voor in het menu hier. Coq au Vin 8[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDeze zonnige en bloedhete dagen schreeuwen om lekker makkelijk eten. De hutspotjes en prakpotjes worden ingeruild voor salades, de gebraden kip moet[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlIk kwam dit heerlijke recept tegen tijdens een speurtocht naar lekkere gerechten met kip. Ik was er direct voor gewonnen: de combinatie van de smeuïge risotto[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDeze week in de groentetas: Eikenbladsla, Broccoli, Courgette, Suikermais, Wortel en Witlof Over van vorige week: Bospeen en Romanesco De Romanesco heb ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl‘Sateprikkers’ om 6 uur betekent bij ons thuis ‘EHBO-post’ om half 7, dus de kip die u op de foto ziet, moest het zonder stokjes doen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben altijd op zoek naar pastasauzen die zich goed laten invriezen, want ik vertrouw in ieder geval één keer per week op de geduldig wachtende bundeltjes in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl