Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Ingrediënten Porties : 24 12 volkoren pita's 110 ml olijfolie 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel knoflookzout 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kwark 150 ml zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (of meer naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr yoghurt 200 gr zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (meer naar smaak)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden 1 citroen, geperst 1 eetlepel verse kruiden, zoals peterselie, kervel, dragon of mint[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik in Parijs om er de marathon te lopen. Maar dat niet alleen. Ik loop alleen marathons in grote, buitenlandse steden om er ook een citytrip aan te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk kan er niet aan weerstaan en al helemaal niet met de eindejaarsperiode in zicht: ik moet ALLE kookmagazines hebben. Zalig vind ik het om de menusuggesties[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVerrassend. Speciaal. Dat is op z'n minst wat van deze combinatie kan gezegd worden. Bij foie gras verwacht je zoete dinges: uienkonfijt, vijgenconfituur,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten (4 personen) 2 maal 2 zalmfilets 50 gr koude boter 1 sjalotje 4 eetlepels kervel (blikje) 1/2 pot visfond (a 380 ml) 2 eetlepels limoensap 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlKritharaki heet deze Griekse pasta in de vorm van grote rijstkorrels. Tot nu toe kende ik het alleen als bijgerecht bij een Griekse maaltijd; van die rode[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl