Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 109 recepten
Ingrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlHip is dit gerecht niet. Ik zou het veeleer klassiek noemen. Maar lekker, dat is het zeker en vast. En dat is toch waar het om gaat, niet? Iedereen, van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk kregen we vandaag de zon te zien. Een ideale dag dus om dit Zuiderse receptje te posten. Nu alleen nog de temperaturen een beetje (veel) naar omhoog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb in mijn prille carrière als blogster al heel veel mooie dingen meegemaakt. De ontvangst op de Smaakboot , een shift meedraaien in Luzine van Jeroen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJoehoe! Gisteren reisde ik samen met een vriendin af naar Utrecht voor een wijnproeverij van Grapedistrict, op het kantoor van Fonq.nl. Ik was uitgenodigd via[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 8 1 eetlepel olie 1,5 kg rundvlees in blokjes 2 grote uien, versnipperd 4 mooie wortelen, in plakjes 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlRunderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 4 wortels, in grote stukken gesneden 2 uien, in vieren gesneden 4 aardappels, in grote stukken gesneden 4 ontvelde kippendijen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBelofte maakt schuld. Niet alleen zoets op deze blog, maar ook hartige dinges. Verdraaid hartig zijn de duivelse scampi's uit de Libelle Lekker van vorige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be