Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Laat ik beginnen met jullie te vertellen dat ik echt een heel lieve, zorgzame partner heb. Hij heeft bijvoorbeeld het volledige beheer over de Thuisbakkerij en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comgemaakt 30 oktober Deeg maken van: 225 gram bloem, 5 ml gist, 2 el olijfolie, 10 ml zout, 1 el suiker, 130 ml water, 2 el tomatenketchup, 25 gram geraspte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 1/2 ui 1/2 rode paprika 2 tenen knoflook 1 spaanse peper (eventueel te vervangen door chilipoeder, cayennepeper of sambal) 1 blik tomaten (400[...]
Bron: smulweb.nl500 gram aardappelen 400 gram gepelde kleine garnaaltjes 300 ml tomatensaus 2 teentjes knoflook 1 eetlepel boter 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk zeg altijd: klassiekers moeten klassiekers blijven. Gentse waterzooi of Aalsterse vlaaien ga je toch ook niet in het Engels vertalen om het meer 'catchy' te[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comVandaag verwacht mijn oma bezoek, en aangezien ze graag wat zelfgemaakte hapjes wou presenteren heeft ze mijn hulp ingeroepen. Voor één keer maak ik een[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comOok schapen lusten af en toe een ui. Hier in de omgeving ligt in de schapenweide soms een berg uien waar de schapen van eten. De eerste keer dat ik het zag[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor hartige taarten gebruik ik altijd kant en klaar deeg. Omdat ik dat deeg vaak zo droog vind, ben ik al een tijdje op zoek naar een recepten voor een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSommige gerechten wil je gewoon ooit gemaakt hebben als vegetariër en mijn flespompoen stond al lang genoeg in mijn keuken te wachten. Blijkbaar zijn deze echt[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl2 personen Bladerdeeg vierkantjes 100 gr aardappels gekookt en geschild, 50 gram oesterzwammen in stukjes, 1 teentje knoflook, takje rozemarijn, 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlStilton en Chutney Rarebit Lekkere hapjes die niet misstaan bij een high tea of een borreluurtje.... De chutney kun je goed afgesloten nog een paar maanden[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlStilton en Chutney Rarebit De chutney voor dit recept kun je in grotere kwantiteit maken En bewaren in een glazen pot in de koelkast Lekker met kaas en[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl