Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 268 recepten
We hadden vijgen bij de Turkse supermarkt gekocht en die vielen een beetje tegen. Dus even gezocht of een van mijn favoriete bloggers iets simpels had met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 rode uien (in vieren of in achten al ze groot zijn), 2 el bruine basterdsuiker, 1/2 tl rode chilivlokken, zeezout, zwarte peper, 2 el olijfolie, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept in het boek is voor 4 personen, ik heb alleen de hoeveelheid aubergines aangepast, en wat minder kappertjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept is al vele malen vermeld, je vindt het o.a. hier . Wij hebben het niet als voorgerecht gegeten maar als[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBoen 2 biologische perssinaasappels goed schoon. Doe ze in hun geheel in een pan met ruim kokend water en kook ze 45 minuten op laag vuur. Haal ze uit het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram tagliatelle, 2 dl room, 250 gram gerookte zalmblokjes, 100 gram garnalen, 3 preien, fijngehakte dille, scheutje olie Kook de pasta volgens de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker, feestelijk, makkelijk Beslag: 150 gram bloem, mespunt zout, 2 eieren, 1 eidooier, 4,5 dl melk 1 kg preiringen, boter of olie, 300 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram pompoen (stukken van 3-4 cm), 2 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 groene paprika (blokjes), 150 gram chorizo (blokjes), 1 blik zwarte boontjes, 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo lekker, en zo makkelijk! Per persoon 2 kleine (dunne) stronkjes witlof, 50 gram blauwe kaas (dunne plakken), olijfolie, peper, zeezo ut Snijd de lof in de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog een lekker gerecht uit een oude Good Food (mei 1999) 350 gram pasta, 300 gram zalmfilet, 150 gram kruiden-roomkaas, 100 ml room, 1 klein blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept komt uit Homemade. De preikoekjes uit Plenty vond ik vele malen lekkerder. Wat wel erg lekker was, was het sausje bij deze koekjes. Lijkt me ook[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comP was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 20 mei Altijd weer heerlijk deze vegetarische taart. 5 plakjes bladerdeeg, 4 preien, 2 el boter, 3 eieren, 2 el kwark/zure room, peper, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com