Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHallo daar! Ik typ dit blogje nadat ik net naar de prachtige voorstelling De tijd voorbij (met Tjitske Reidinga, je weet wel; Claire uit Gooische Vrouwen, en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlTwee keer smikkelen vandaag ;-)). Het lukte niet om de uitgezochte foto up te loaden en bij het proberen van een andere gemaakte foto loaden ze opeens beiden[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 750 g aardappels (nieuwe) ½ bos bospeen 1 zak bloemkool-broccoli (350 g) 50 g boter 2 pakken hele schollen gepaneerd (diepvries, a 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels bloem 600 g scholfilet zout en peper 1 dl olie 1 portie druivendressing (recept elders op de site) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlNa een flinke plens breken goudgele stralen voorzichtig door het wolkendek. Prettig voor de wandeling naar Grand Café Oude Post gevestigd in het voormalige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comBijna alle vissoorten kun je bakken, vooral gebakken platvis (schol en tong) schijnen erg lekker. En het is makkelijker dan je denkt. Jaja alweer vis ja. Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlZaterdagavond aten Echtgenoot en ik catfishfilet met venkel naar een recept van Tom Aikens uit “Zilt, het ultieme viskookboek”. Aikens gebruikt[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlBen je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comEen klant en goede bekende vroeg naar de Misty Cove Sauvignon blanc. Helaas had mijn importeur deze net uit het assortiment gehaald en hij bood mij telefonisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen cocktail. Dat heb ik vandaag wel verdiend. Ten eerste, na 5 maanden loopinactiviteit door een aanslepende voetkwetsuur, heb ik eindelijk terug een 5km[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoi hoi! Afgelopen woensdag at ik lekker bij Bas en maakten we een heerlijke maaltijd met kip en gorgonzolasaus . Verrukkelijk, maar ondertussen was Bas z'n[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com1 kg graten en afval van tong, wijting, griet, tarbot, schol 50 g gesneden ui 10 g peterseliestelen en peterseliewortel 25 g champignons, heel dun gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlDaag! Vanavond at ik VET experimenteel, haha. Ik had zin in een curry, wat heel raar is want ik heb nog nooit (nee echt) in mijn hele leven een curry gegeten.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl