Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1244 recepten
Gereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 500-600 gram ragfijn gesneden andijvie 1 kg aardappelen 2 uien, gesnipperd 400 gram katenspek, in blokjes 2 eetl. olie 4 eetl. Limburgse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen[...]
Bron: ah.nlNodig voor 4 personen: * 2 blikken bruine bonen * 2 kleingesneden uien * 2 in ringen gesneden preien * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 blikje tomatenpuree * 1/2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kippebouten en 2 kipfilets (in stukken) 4 dl kippenbouillon (van 1 tablet) 50 gr boter 5 uien (grof gesnipperd) 5 tenen knoflook (gehalveerd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 1 (400g) blik pintobonen 3 eetl tomatenpurée chilipoeder naar smaak 225ml groentenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlHet leuke van een grotere stad is dat er zo nu en dan een nieuw restaurant opent. En als dit restaurant maar liefst vier vegetarische gerechten op de kaart[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 1 kleine ui, zeer fijngesneden 200 gr ongekookte langkorrelige rijst 60 gr rozijnen 350 ml kipbouillon zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr cantharellen 125 gr mager gerookte spek, in blokjes gesneden 3 uien, fijngehakt 2 theelepels witte bloem 250 ml zure room[...]
Bron: allrecipes.nlIn Thailand eet mens vaak noedels en er zijn grote variaties van noedels te krijgen. De "Kha-nkom Tjien" is een van bekende noedels. Vandaag heb ik de gerookte[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stronkjes witlof 8 plakken ham 8 plakken kaas 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 1 ui 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor €[...]
Bron: smulweb.nlZo lekker is dit. Bruine bonen met rijst. Ik maak altijd wat extra zodat ik nog een portie kan invriezen. Dit recept volg ik al heel lang, weet niet meer waar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEen van mijn zonen kwam eten met zijn vrouw...ze zitten midden in een verbouwing dus dan is het heerlijk om af en toe eens bij mama aan tafel te schuiven ;-)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comLamsbout uit de Oven Zo...nu eindelijk eens een lamsvlees gerecht Wij houden niet van lamsvlees... Ik heb enige keren lamsvlees bereid...maar het is nooit een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlChoucroute Garni. Ik had het zo graag willen maken gisterenavond, maar dat zou uren in beslag hebben genomen. In plaats daarvan heb ik met de zuurkool een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOmdat mijn man overgevoelig is voor aardappels eten we zelden stamppot en dat mis ik wel. Dus zodra hij een avond van huis is zie ik mijn kans schoon. In de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVoor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (zak a 1 kg) 1 krop ijsbergsla 1/2 komkommer 3 eetlepels olie (om in te bakken) 2 uien (in partjes) 1 zak Thaise[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 tenen knoflook 2 rode paprika's 3 blikken kidneybonen (blik à 425 ml) 3 el olijfolie 175 g Quorn fijngehakt (bakje) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (pak 400 g) 2 el olie 1 kipfilet ((ca. 190 g) in reepjes) 2 uien (in halve ringen) 1 Chinese kool (in smalle repen) 1 rode[...]
Bron: ah.nlEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 3 personen 3 teentjes knoflook 2 uien 250 g varkensfilet 1 EL sesamzaad 1 EL Gembersiroop 1 EL rijstwijn of sherry zout en peper 5 EL Lichte Sojasaus[...]
Bron: smulweb.nlLaat ik beginnen met jullie te vertellen dat ik echt een heel lieve, zorgzame partner heb. Hij heeft bijvoorbeeld het volledige beheer over de Thuisbakkerij en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 500 gr rundvlees, fijn gesneden 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 rode paprika's, in reepjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl