Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Eén keer per jaar gaan we -mijn moeder, zusje en ik- een weekendje wandelen. Vaak loopt mijn moeder achter ons en praten mijn zusje en ik over eten en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlOok uit het Kamperen in Frankrijk boekje! Voor 2 personen: 3 tomaten in stukjes, doosje kastanjechampignons, 200 gram kipfilet, 1 el olijfolie, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen - 500 g kees geraspt - 250 ml droge witte wijn - 1 teen knoflook - 5 g maïzena - 4 eetlepels water - 220 g broccoli - 250 g champignons -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 600 gram verse worst - 250 gram gerookte spekjes - 2 blikken witte bonen in tomatensaus (800 gram) - 2 uien - 2 winterpenen - 2 tomaten - 1[...]
Bron: smulweb.nlGoedemiddag! Na het overheerlijke ontbijt van gisterochtend, vertrok ik richting Vaticaanstad voor wat cultuur. Én in de richting van de mozzarellabar die me[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet een diëtende echtgenoot sta ik dag in, dag uit voor zware uitdagingen in de keuken om iets gezonds te brengen met een minimum aan koolhydraten en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb geen enkele aflevering van de laatste reeks van De Beste Hobbykok van Vlaanderen gezien. Heel spijtig, vind ik dat, maar ja, de uitzendingen vielen nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be