Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik in Parijs om er de marathon te lopen. Maar dat niet alleen. Ik loop alleen marathons in grote, buitenlandse steden om er ook een citytrip aan te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDuif. Da's de enige vleessoort, samen met paardenvlees, die bij mijn ouders nooit ofte nimmer op tafel kwam. Mijn vader was een duivenmelker en was dus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten (4 personen) 2 maal 2 zalmfilets 50 gr koude boter 1 sjalotje 4 eetlepels kervel (blikje) 1/2 pot visfond (a 380 ml) 2 eetlepels limoensap 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlKritharaki heet deze Griekse pasta in de vorm van grote rijstkorrels. Tot nu toe kende ik het alleen als bijgerecht bij een Griekse maaltijd; van die rode[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatie - studie - broodbakken - groententuintje - voeding Wat heerlijk, het lentezonnetje! Dit weekend gaan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHeb ik weer. Ga ik nieuwe recepten bedenken, kom ik groentegewijs niet verder dan bietjes, bieten, biet. Want jaaa, er zijn weer verse bietjes! Afijn, de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlGroen is de kleur van het voorjaar! Ook op tafel doet deze kleur het uitstekend want in al die groene voorjaars groenten zitten veel vitamines, mineralen en[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlOnlangs was ik bij een lieve vriendin in Gent op bezoek. Nu kun je je waarschijnlijk voorstellen dat ik altijd graag een bezoek breng aan een supermarkt als ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl