Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
voor 5 personen * 2 aubergines * 2 rode paprika`s * 2 tomaten * 2 teentjes knoflook, geperst * 1/4 bosje peterselie, fijngehakt * 1/4 bosje dille, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 2 grote aubergines, in de lengte in dunne plakken gesneden 4 eetlepels olijfolie 250 gr feta, verkruimeld * 1 rode peper, in dunne ringetjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij de tapas-maaltijd maak ik dit keer behalve de gemarineerde rode paprika's ook gemarineerde aubergines. De stukjes aubergine worden eerst met wat zout[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOp zoek naar lekkere toetjes en taartjes kocht ik ooit het kookboek Modern Classics deel 2 van Donna Hay. Heerlijke recepten met foto's waarbij het water je al[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGevulde paprika’s Wij houden erg van gevulde paprika’s. Meestal koop ik voor drie personen een stoplicht met een rode, gele en groene paprika. De[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAlles kan ik verdragen het verdorren van de bonen, stervende bloemen, het hoekje aardappelen kan ik met droge ogen zien rooien, daar ben ik werkelijk hard in.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht is een vereenvoudigde versie van wat Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michellinster, in zijn boek Niven 80/20 (80% groente en 20%[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGerechtje met aubergine en feta. De geroosterde paprika zorgt voor een zoete smaak in het gerechtje. Je kan het serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht met[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beWat is het? Yenibahar (letterlijk: nieuwe lente) laat zich het beste vertalen als 'piment', maar je zou ook Jamaicaanse peper (Jamaicapeper) of allspice kunnen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOooh jongens. Ik vind het altijd een ramp om een fatsoenlijk blogje te schrijven met een glas wijn achter de kiezen. Ik moet zeggen dat ik echt verrukkelijek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedemiddag leuke mensen! Gisteravond ben ik uit eten geweest met Sofie van Lekkerensimpel.com en Ianna van beginspiration.nl . Vet leuk, we hadden een soort[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl· 12 gepelde gamba`s met staart · verse peterselie · 2 teentjes knoflook · 2 eetlepels olijfolie · 4 grote aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak couscous(Marokkaans gekruid) 2 eetlepels olijfolie 2 uien 1 rode paprika 400 gram shoarmavlees 1 courgette 1 aubergine 1 of 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nl1 pak couscous(marokkaans gekruid) 2 eetlepels olijfolie 2 uien 1 rode paprika 400 gram shoarmavlees 1 courgette 1 aubergine 1 of 2 takjes peterselie[...]
Bron: smulweb.nlZe zijn er zelf niet helemaal uit hoe hun restaurant heet: Daphne, Dafne, Daphni, maar vegetarische keuze hebben ze wel: maar liefst drie opties. Het aparte is[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlCaponata roept bij mij spontaan heimwee op naar de zomer. Onweerstaanbaar vind ik deze Italiaanse groentestoof. Aubergines en bleekselderij badend in de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nl