Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beEr heerste een hittegolf in Oost-Europa, maar vooralsnog hebben we nu voor de vierde dag op rij regen. En dan heb ik het niet over een lullig buitje waarna de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHelp! De feestdagen staan weer voor de deur! Zodra het december wordt, slaat de stress bij de meeste mensen weer toe. De een heeft kadootjes-kopen-stress, een[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlSpaghetti Pesto met rauwe prei en tomaatjes (en balsamico azijn) Salade met kaas, gebakken spekjes en taboulé vis in olijfolie (oven), gekruid met dille met[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHelp! De feestdagen staan weer voor de deur! Zodra het december wordt, slaat de stress bij de meeste mensen weer toe. De een heeft kadootjes-kopen-stress, een[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWat mij betreft is het nu herfst en is het tijd voor een verwarmende ovenschotel, zoals deze cottage pie. Puur comfort food en bovendien zat er flink wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoordeweeks wordt er gewerkt en is het fijn als je ’s avonds binnen een kwartier wat in elkaar kan flansen, want de kinderen hebben honger, treinen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlItaliaanse runderstoof Allereerst wil ik natuurlijk iedereen die dit leest nog een fantastisch mooi Nieuwjaar wensen. Veel gezondheid en liefde én veel goed en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis - sommige mensen die vegetarisch eten, nemen soms een stukje vis)[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl