Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl500 gram witvisfilet, 5 middelgrote aardappelen, 2 tomaten, 3 rode uien, 1 el boter, 400 ml visbouillon, 1 tl gember, 10 gedroogde abrikozen, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 kilo verse zwarte mosselen, volledig schoongemaakt 200 gr zoete aardappel, geschild en fijngesneden 50 gr peultjes 1/2 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlDit hapje is niet weggelegd voor de eerste de beste keukenkluns. Laat dat meteen duidelijk zijn. Alleen al het vinden van de ingrediënten is een hele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*ingrediënten (2 à 3 personen) 2 kg mosselen 25 cl droge witte wijn 20 à 30 gram boter 2 uien half bosje peterselie *Bereidingswijze (30mn) Begin met het[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe 'r' is in de maand, dus de mosselen zijn weer volop verkrijgbaar. Vandaag even een recept van een (redelijk) snelle mosselmaaltijd die heerlijk smaakt! De[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBroodje Mosselsalade Toen ik dit recept zag op de website Mosselen wilde ik dat uitproberen. Ooit ben ik eens heel ziek geweest van mosselen eten, dat kwam[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBenodigdheden: 4 kilo mosselen (reken namelijk ongeveer 1 kilo per persoon 2 uien 2 laurierblaadjes 2 in ringen gesneden preien peper uit de molen 1 in plakken[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen variatie op normale gekookte mosselen. Ingrediënten: bak Zeeuwse mosselen van 2 kg 4 uien scheutje witte wijn 6 knoflookteentjes zakje mosselkruiden zakje[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl