Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Knoflook Wij zijn gewend om veel knoflook te eten en kijken niet op een paar teentjes meer of minder! Daarom ging ik voor dit recept direct monter aan de slag[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn man is opgegroeid in een dorpje in Turkije aan een groot stuwmeer, zijn vader was visser en dus kwam er zeer regelmatig vis op tafel in zijn jeugd, zelfs[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDe chef heeft altijd gelijk. Da's hetgeen Chef Jo van Spermalie ons al van les 1 bijbracht. Een grapje uiteraard. Welnu vandaag had hij ongelijk, vond ik. Hij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDaurade au four, Besugo al horno. Een klassieker uit de Franse en Spaanse keuken. Jammer dat er tegenwoordig nauwelijks grote zeebrasems te krijgen zijn. Met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 zeebrasem- zeebaars- of doradefilets van ongeveer 150 gr. olijfolie om in te bakken Voor de salsa: Olijfolie 200gr cherrytomaten 60gr zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag is het weer tijd voor soep. En wel die typische goed gevulde vegetarische soep met peulvruchten en groente erin. Met deze soep begint je menu met een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen zeer verfijnd aardappelgerecht, mijn moeder prepareerde het vroeger op feestdagen of bij speciale gelegenheden. Aan de smaak van destijds heb ik nog steeds[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBenodigdheden: 1 dorade 2 zoete aardappelen 1 citroen Voor de tomatensaus: 2 el olie (olijfolie of kokosolie) 1 ui 1 bosje koriander 3 vleestomaten 1 el blanke[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nlBij de visafslag hadden ze dorade liggen en Judith kon zich niet inhouden en dacht dat visje daar gaan we wat moois mee maken. Wat geen idee, maar dat zou wel[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl olijfolie[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comdorade bietjes rode wijn azijn / balsamico sjalotje aardappelschijfjes 3 teentjes knoflook 1 tl peterselie 1 tl verse koriander 1 tl paprikapoeder 1 tl[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDe tijd vliegt ... Ik ben ondertussen al terug 4 weken aan het werk. Gewoon niet te geloven hoe snel die weken al voorbij gegaan zijn. En gewoon niet te[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beAls je bij Ristorante Babbo in New York gaat eten maak je grote kans George Clooney of een andere celebrity met Italiaanse roots tegen te komen. Amal and[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 zeebrasem- zeebaars- of doradefilets van ongeveer 150 gr. olijfolie om in te bakken Voor de salsa: Olijfolie 200gr cherrytomaten 60gr zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl