Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa een heerlijke wandelvakantie in Schotland (en ondertussen ook alweer een fijne mini-fietsvakantie in België) is het weer hoog tijd voor een nieuw receptje.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGoede paddenstoelen zijn net zo, al dan niet, lekkerder dan een goed bereide biefstuk. Je hebt geen vlees nodig om een goede maaltijd te eten. Begrijp me niet[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSinds ik 7kg biologisch rundsvlees gekocht heb eten we eigenlijk geen ander vlees. En eten we sowiso meer vegetarisch maar nu was het nog eens tijd voor[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAlles lijkt weer te draaien, ging toch zomaar mijn laptop kapot. Een nieuwe kopen is niet ingewikkeld, maar dan begint het pas, alles is anders, foto's niet te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHaas is volgens mij toch wel het lekkerste lokale wild. Gans kan heel lever-achtig smaken. Fazant moet je goed behandelen tijdens het braden anders wordt het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de kruidenboters die je bij je supermarkt koopt zit over het algemeen maar weinig kruiden. Wat er vaak wél royaal inzit is zout. Het moet toch ergens naar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJe ziet het hier maar zelden of nooit: bavette. In Frankrijk staat het standaard op het bistrot menu en het ligt in elke supermarkt. Land van herkomst:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl