Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlOver de culinaire opvoeding van kinderen, moeilijke eters en hoe wij het aanpakken: Op een dag worden je kinderen ergens uitgenodigd om te komen eten en men[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 6 plakjes hartige taart deeg boter om in te vetten 350 gram ricotta 2 eieren 70 gram Parmezaanse kaas, geraspt vers geraspte nootmuskaat[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze week heeft voornamelijk John gekookt, want ondanks dat het maandag en dinsdag aardig ging was ik woensdag weer doodziek. Gelukkig dat hij kan koken,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMijn blog wordt steeds populairder, maar helaas is het aan het aantal reacties niet te merken. Nu een dan een reactie kan ik wel waarderen. Volgens John hebben[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAf en toe kom ik een recept tegen waarvan ik denk: Ik weet het niet. De ingrediënten lijken dan vaak een beetje vreemde combinaties van smaken, waarvan ik me[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWie kent hem niet, de mop van het konijn en de worteltjestaart. Er zijn genoeg recepten voor worteltaart of cake, maar nog nooit heb ik zo´n recept[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlZiti Al Forno Klein blikje tomatenpuree 400 ml passata 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 2 Wortelen, in blokjes 1 Stengel[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDit gerecht is echt iets voor vandaag, zo met het weekend voor de deur. Het hapje is feestelijk en zeer voedzaam vanwege de vitaminen en mineralen, en daardoor[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 3 rode uien (in ringen) 2 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) 300 g kogelbiefstuk 100 g ricotta (verse kaas, bakje 250 g) 1 el[...]
Bron: ah.nlEen mini pie staat feestelijk. Je kunt ze tijdens de brunch, lunch of als voorgerecht opdienen. Ieder zijn eigen glanzende, goudbruine mini taartje. Als je ze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn de supermarkt had ik een pot saus gevonden die ik wel wilde uitproberen. Het was Tajine-saus van Al'fez ; abrikoos/koriander-saus. Ik was benieuwd naar de[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlKleine Chef (6) aan tafel bij de eerste hap: “Mam, heb jij dit gekookt??!” Ik (leeftijd niet relevant): “eh, ja…? Is het lekker?”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl