Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 399 recepten
voor 8 personen Voor het deeg: 185 gr bloem 50 gr witte basterdsuiker 120 koude (room-)boter ½ tl zout, alleen als de boter ongezouten is boter en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 baby ananassen (of 1 grote) 1 kop rooibosthee 100 gr boter 100 gram stroop 1 eetl ricotta 1 eetl mascarpone 1 eetl poedersuiker 4[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk is voor dit zomerse gerecht een smeulende barbecue nodig, maar gezien het seizoen zal de hete oven moeten volstaan. Gezond diner voor één: Een mooie[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 8 verse vijgen, 200 gr light roomkaas, vers gemalen zwarte peper, 4 plakken prosciutto crudo (rauwe ham), gehalveerd, 1 el balsamico azijn.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 eieren 50 ml melk of room zout en versgemalen peper 1 eetl. olie of boter 150 g gerookte zalm 100 g ricotta 1/2 bosje dille, grof gehakt sap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse vijgen 2 eetlepels vloeibare honing twee scheutjes marsala wijn lepel ricotta kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 3 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 250 g ricotta kaas 5 eetlepels (75 ml) gemalen Parmezaanse kaas 1 kant-en-klare pizzabodem 100 g pesto 2 tomaten, in schijfjes[...]
Bron: allrecipes.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr verse kaas (geitenkaas, ricotta) 1 komkommer 1 citroen Olijfolie Tijm Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Klaar[...]
Bron: allrecipes.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKersen Ricotta Mousse. Om kersen te eten hoef je niet te wachten tot het kersentijd is. Kersen uit pot zijn makkelijk te gebruiken om lekkere toetjes van te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe lente is begonnen en we hadden opeens zin in zomerse hapjes. Tapas, antipasti, salades en gemarineerde groenten. Glas wijn erbij en je zou zweren dat het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nlDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 3 tenen knoflook ½ rood pepertje 1 biologische citroen 250 gr ricotta olijfolie 900 gesn. bladspinazie zout, versgemalen peper 60 gr boter 60[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMaak risotto. Doe daar 5 minuten voordat ie klaar is zongedroogde tomaatjes doorheen, beetje pesto, ricotta of mascarpone & spinazie. Heerlijk met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 2 sneetjes witbrood 1 citroen 3 eieren 15 g platte peterselie 500 g ricotta (verse kaas) 1 kalkoen (ca. 2.5 kg, op kamertemperatuur) 100 g[...]
Bron: ah.nlNoordpolderzijl, 1 januari 2013 (foto van de multiman) De jaarwisseling 2012/2013 hebben wij heel knus en gezellig doorgebracht op het Groninger Hogeland. Ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 400 gram Bietjes 2 Kippenbouillonblokjes 1 Ui 2 Teentjes Knoflook 2 eetlepels Olijfolie 300 gram Risottorijst 100 ml Witte wijn 50 gram Geraspte[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.sevoor 10 personen Voor de 3 basistaarten: 7,5 gr appelazijn 7 gr bicarbonaat 170 gr boter op kamertemperatuur Ongezoet cacaopoeder 16 gr (ik heb dit niet[...]
Bron: smulweb.nl