Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Gourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSnel klaar is dit gerecht inderdaad. En lekker fris. Het oorspronkelijke recept komt uit de Delicious van aprl. 80 ml tomatenketchup 60 gr bruine suiker 60 ml[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVoor vandaag een eenvoudig en warm eenpansgerecht, ideaal voor de zondag (in een eenvoudig keukentje). Ik noem het Spaans, maar het is ontsproten uit een[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlAlles wat uit één pan komt, daar heb ik een zwak voor, alleen al vanwege de afwasbesparing. Maar ook alle smaken die door het hele gerecht trekken. Ik hou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBij de filmpjes van de Duitse Koch's vegan kwam het recept van veganes Mett langs, een gerecht van oorspronkelijk rauw gehakt. Tegelijkertijd ging het op de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVandaag zelf kipsnitzels gemaakt. Ik had ergens gezien dat je de kipfilet moest marineren in karnemelk. Dus geprobeerd en dat was toch lekker. Op vrijdag eten[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSloppy Joe Een broodje voor de drukke zaterdag Zeer bekend in Amerika waar dit recept ook vandaan komt Met een kop soep vooraf en coleslaw bij het broodje een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWat is zhug en hoe gebruik je het? Zhug, sahawiq of skhug is een pasta en komt van oorsprong uit Jemen. Een variatie met tomaat wordt in Israël gegeten bij[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl