Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 110 recepten
Kerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe pastinaak komt niet uit eigen (moes-)tuin. Ik denk er wel over om pastinaak het komend voorjaar te gaan planten. Het is een lekkere kruidige wortelgroente.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSpetterende kleuren levert deze soep! Het oranje van de wortel wordt door het rood van de bieten bijna lichtgevend. Ik was op zoek naar een recept voor borsjt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLichtroze, geel, diep oranje, felroze: deze salade begon met de fantastisch gekleurde “oerbieten” van de Landwinkel op Nieuw Slagmaat . In[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWindkracht 8 De wind giert om het huis, de regen teistert de ramen en de bomen buigen diep mee in de vliegende storm! Wat past daar beter bij dan een bordje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorstschade in de tuin... De strenge, late vorst heeft flink wat schade aangericht in mijn tuin! Naast diverse struiken is de kruidenhoek niet gespaard[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOntplofte aubergines Aubergines zijn echt prachtig met een mooie dieppaarse kleur, ze zijn niet al te duur, hebben een heerlijke smaak en je kunt er van alles[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNoordpolderzijl, 1 januari 2013 (foto van de multiman) De jaarwisseling 2012/2013 hebben wij heel knus en gezellig doorgebracht op het Groninger Hogeland. Ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 eetlepel extra vierge olijfolie 180 gr spekjes 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 theelepel gedroogde chilivlokken, of naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlHier wordt je toch vrolijk van? Een bordje vol kleur en smaak. Weg met het vooroordeel dat vegetarisch saai zou zijn! Kleurrijke groente met quinoa en linzen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl