Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ziehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHutspot van zandpeen Dit gerecht is heel simpel te bereiden en heeft een heerlijke volle kruidige smaak. Lekker als vegetarisch hoofdgerecht, maar ook prima te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHet is het pompoenseizoen en we zullen het geweten hebben. Overal kom je weer pompoenrecepten tegen. Pastarecepten met pompoen zijn eerder zeldzaam. In[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beSpaghetti Pesto met rauwe prei en tomaatjes (en balsamico azijn) Salade met kaas, gebakken spekjes en taboulé vis in olijfolie (oven), gekruid met dille met[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beAls kind lustte ik nooit hutspot of wortelenrats zoals wij dat noemden. En dat terwijl ik alle afzonderlijke ingrediënten wel lekker vond. Veel later kreeg ik[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlNu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn 1899 verzonnen de zusters Tatin de originele tarte tatin met appels, waarbij de bodem bovenop de vulling wordt gebakken. Per ongeluk wil het verhaal, want[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRomige tomaten-gehaktsaus Dit is van oorsprong een saus voor bij spaghetti, maar ook heel lekker bij rijst of op een wit of bruin knapperig puntje brood. Ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMoussaka van Jeroen. Moussaka.....mmmmm dat doet me gelijk terug denken aan de vakantie op Kos Daar heb ik de griekse keuken leren waarderen..heerlijk Met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOf het nou lag aan de rookworst of aan het feit dat deze stamppot wat winters is, we waren in ieder geval niet erg onder de indruk. Wel lekker makkelijk en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 8 personen Mosselen 2 kg, nederlandse garnalen 1 kilo ongepeld, halve kilo; gamba′s stuk of 6; langoustines stuk of 6; blik doperwten en blikje[...]
Bron: smulweb.nl