recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken winterpeen

Gevonden 44 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsfilet in brickdeeg met tapenade,[...]

Een lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundtournedos op duxelle van champignons,[...]

Elf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Ossobuco di Mamma

Als ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Mama's kerstontbijt: pasteitjes met kalfsragout

Zolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Gevogelte consommé

Je kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Coq au Vin **

Toen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Liesbeth: huzarensalade

HUZARENSALADE In mijn familie is het gebruikelijk om voor oud-en-nieuw een huzarensalade te bereiden. En dan een huzarensalade zoals mijn moeder 80 jaar[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Kabeljauw met aïoli uit Nice

Voor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kooktermen - Bouquet garni

Een BOUQUET GARNI is een verzameling verse of gedroogde kruiden om bouillon, suas en soep op smaak te brengen. Een klassiek bouquet garni bestaat uit tijm,[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Jonge eend lichtgerookt met tuinkruiden

Eerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Couscous, gerookte zalm, basilicum, wortel en[...]

Zondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vissoep met Gruy

voor 4 personen 1 el olijfolie 3 preien, schoongemaakt, in schijfjes 6 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode paprika, ontpit, in blokjes 3 takjes basilicum[...]

Bron: smulweb.nl
Jonge hoeveduif, snijbonen, pijnboompitten,[...]

't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rivierkreeftjes, mango, appel, mergpompoen,[...]

Waaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kreeft, rice cube, avocado, zeesla, krokante[...]

Wat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gemakkelijke wortelsoep

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 1 grote ui, zeer fijngesneden 5 grote wortelen, geschild en gesneden 500 ml water 1 bouillonblokje een[...]

Bron: allrecipes.nl
Spruitjessoep met spek en croutons

Er zijn vast veel kwalijker zaken te verzinnen in het leven dan grote spruiten (diameter: ten minste 35 mm) te moeten aanschouwen, maar toch vind ik dit zeker[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Rundvlees in rode wijnsaus **

Benodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Kippenbouillon van Liesbeth

Kippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Wortelsoep met kokos en curry

Ik ben een heus Soepmens. Zeg het woord soep en ik word wakker. Het smaakt me altijd, bloedheet of stervenskoud, dikke maaltijdversies of waterige consommés,[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Boerensoep à l'ancienne

Boerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy