Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Weet je wat ik zo leuk vind aan mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie? De creatieve ideeën die ik erop doe, zowel naar combinatie als naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is dan wel misschien nog geen lente buiten, maar dan toch al op ons bord. Daar zorgen de kleurrijke groentjes en de mangodressing voor. Dit is een SUPER[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl....met Spaanse rauwe ham en caesar salad dressing, de struikjes zijn na het bakken nogmaals gehalveerd. Het hart van de sla Ze zijn er alweer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOlijfolie, 1 kleine aubergine in kleine blokjes gesneden, afgestreken theelepel gedroogde oregano, gemalen zeezout en zwarte peper, snufje chilivlokken, halve[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlLekker voorgerecht voor 6 personen, eventueel te maken met diverse kleuren oerbietjes. Ingrediënten : 500 gram ossenhaas aan een stuk 2 rode minibietjes 1 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk krijg soms te horen dat de gerechten die ik maak wat bewerkelijk zijn. Ik vind dat zelf doorgaans best meevallen, maar misschien maakt (kook)verslaving[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHelp! Ik ben aan het inpakken voor de vakantie. Qua kleding is dit nooit zo’n probleem. Less is more, want let’s face it, uiteindelijk draag je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlTwee simpele maar spectaculaire gerechten met zalm. Het eerste recept is zalm uit de oven, waarbij alle ingrediënten in een ovenschaal de oven in gaan en[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAl een poosje had ik rogvleugel 'in bestelling staan'. De bezorger op mijn werk komt van Urk. Urk was voorheen een eiland en nog steeds zeggen de bewoners dat[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 focaccia (brood) 1 kleine rode ui 1 blikje ansjovisfilet (in olie (46 g)) 2 el kappertjes 2 bakjes tasty tom tomaten 1 pot geroosterde[...]
Bron: ah.nl