Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Voor 4 personen: 1 kg de pommes de terre (style charlotte) 1 cuillère à soupe de farine 4 cuillères à soupe de chapelure 1 cuillère à soupe d’huile[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 600 g Twentse bakbloedworst in plakken van 50 g 400 g witte rijst 2 gepelde tomaten 1 el. gele rozijnen 1 el. pijnboompitten 100 ml witte port[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen zaterdag hebben we een workshop pate maken gevolgd bij Slager in ruste maar niet echt want hij blijft actief en bevlogen over zijn passie, het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVrijdag 11 oktober heb ik tijdens de wijn & spijskring in het Meisjeshuis wat nieuwe smaak-ontdekkingen laten proeven. Zowel op het gebied van eten als van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlSoms wordt een mens op zijn pad aangenaam verrast door totaal onbekende zaken. Wenkbrauwen gaan de hoogte in, ogen veranderen in spiedende vraagtekens. En dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIk hou erg van klassiekers, gerechten met een geschiedenis, of recepten die in meerdere landen hetzelfde blijken te zijn, maar die toch afzonderlijk van elkaar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn navolging van mijn blog van gisteren ook vandaag een paar recepten waar eigenaren van een grote tuin en andere enthousiastelingen met groenten en fruit aan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTutti Frutti Fruit.....ik ben niet echt een fruiteter... Ja...Aardbeien en Perziken Heerlijk...als het tenminste sappige perziken zijn en geen koolrapen Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAltijd leuk om een grote mand vol met biologische heerlijkheden te krijgen van een echte boerderij . 4 soorten kaas zowel koe als geit, appelsap, wijn,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 15 2 flessen fruitige rode wijn, bijv. Beaujolais 1 fles port 3 kaneelstokjes 14 hele kruidnagels 1 sinaasappel, de schil in dunne[...]
Bron: allrecipes.nl