Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 108 recepten
Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 200 ml halfvolle melk 1 teen knoflook (fijngesneden) 25 g roomboter (gezouten) 150 g boerenkaas (belegen,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 4 40 gr boter 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel geperste knoflook 400 gr champignons, in blokjes gesneden 1 kilo in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlWie hier vaker komt, weet dat ik gek ben op brandnetels . Zo lekker! Daarom besloot ik vandaag om brandnetels te gaan plukken. Meteen een tip voor jullie: als[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDeze combinatie komt uit het kookboek "Three good things" van Hugh Fearnley-Whittingstall, dat sinds kort ook vertaald in de winkel ligt. In de Guardian op[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag is het weer tijd voor soep. En wel die typische goed gevulde vegetarische soep met peulvruchten en groente erin. Met deze soep begint je menu met een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk ben geen grote fan van kwartel. Ik vind dat gepeuzel en gepruts maar niets. Alleen aan een kreeftje zit ik met plezier te sabbelen. Jaja, ik weet het, ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOrigineel? Check! Weinig werk? Check! Weinig afwas? Dubbel check! Dit is weer zo'n typisch gerecht van chef Dehens dat aan het 'less is more' principe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Of ik mij kon vrijmaken voor een kookworkshop in het kookatelier Yves Mattagne in Tour & Taxis in Brussel? Thema: Ontdek de Zuid-Afrikaanse keuken met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag heeft mijn dochter het ouderlijk dak verlaten na (bijna) 25 jaar. En ja, ik heb het er moeilijk mee. Het lege nest syndroom, nooit gedacht dat ik er[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSpierballen heb ik er nooit echt van gekregen. En of het ooit een bijdrage geleverd heeft aan de verhoging van mijn bij tijden optredend tekort aan ijzer, is[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAsperges: Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het seizoen is nog niet afgelopen en deze heerlijkheden zijn nog steeds verkrijgbaar en smaken naar meer. Vele[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 800 gr verse zalm filets (4x 200 gr) 200 gr verse bladspinazie 8 plakjes oude Goudse kaas 40 gr roomboter 3 sjalotten (fijn) 2 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 6 teentjes knoflook, dun gesneden 300 gram verse spinazie 1 theelepel knoflookzout (of knoflookpoeder en een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 1 pistolet of baguette paar plakjes brie paar blaadjes spinazie paar pecannoten honing Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 ml water 3 blokjes kippenbouillon 300 gr diepvriesspinazie 50 gr boter 4 eetlepels bloem 750 ml melk 1 eetlepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 50 4 eetlepels boter 285 gr diepvriesspinazie, deels ontdooid 1 blikje (390 gr) artisjokhart, uitgelekt en in stukjes 2 pakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 gele paprika 4 zongedroogde tomaten in olie 40 g boter of margarine 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 kalfsoesters (Ã ca. 125 g) 2[...]
Bron: ah.nlKalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 grote ui (gesnipperd) 25 g boter 1 eetlepel milde kerriepoeder 4 kleine kipfilets 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 tenen knoflook ½ rood pepertje 1 biologische citroen 250 gr ricotta olijfolie 900 gesn. bladspinazie zout, versgemalen peper 60 gr boter 60[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten ½ zakje zongedroogde tomaten (` 100 g) 1 pak aardappelpuree voor stamppot (extra grof, ` 2 zakjes) 2 pakken gepaneerde geitenkaasjes (`[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje cherry trostomaten (aan de tak) 5 el olijfolie extra vierge 2 el pijnboompitten 1 teen knoflook (geperst) 1/2 citroen (uitgeperst) 1[...]
Bron: ah.nlOnkruid eten is zo gek nog niet. Tuurlijk, tegenvallers zijn er ook. Bij postelein heb ik het idee dat ik op gras bijt. Anderzijds vind ik brandnetels echt[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nl