Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2402 recepten
Na het vette spek van gisteren vandaag een heerlijk gerecht, dat zelfs nog vegetarisch is! Zelf houd ik thuis ook vaak een 'vega-dagje' als we bijvoorbeeld een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHalf zakje jonge bladsla, flinke hand rucola, 2 lekkere rijpe tomaten, bol mozzarella, bascilicum blaadjes fijn geknipt, olijfolie, witte balsamico, peper,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlWe geven ons lieve lijf veel kracht met avocado en een vette vis. Veel omega-3 in een lekker gerecht, eenvoud in een torentje, allemaal krachtbronnen samen.[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIk kijk graag naar het programma De wilde keuken met Wouter Klootwijk. Twee weken geleden ging de uitzending over verse ongepelde garnalen. Deze ongepelde[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBenodigdheden: * 2 tenen knoflook * olijfolie * 1 ui * 70 gram tomatenpuree (klein blikje) * 1,5 kg romatomaten * 1 liter water * 3 kippenbouillon-tabletten *[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlGerechtje met aubergine en feta. De geroosterde paprika zorgt voor een zoete smaak in het gerechtje. Je kan het serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht met[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten 1 zak Provençaalse roerbakmix 1 liter tomaat-groentesap 1 pot witte bonen (330 g) 2 bakjes gegaarde kipstukjes (a 200 g) 4 eetlepels verse[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAfgelopen weekend maakte ik nog eens gevulde courgette. Altijd een zeer geslaagd gerechtje, daarom dat ik het vandaag met jullie hier deel! Wat heb je nodig?[...]
Bron: saporidellavita.blogspot.beDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 gele paprika 4 zongedroogde tomaten in olie 40 g boter of margarine 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 kalfsoesters (Ã ca. 125 g) 2[...]
Bron: ah.nlZalm uit de oven met Spek en Geitenkaas Dit zalm recept uit de oven smaakt heerlijk. De zoute spek met het zachte van de geitenkaas combineert zo goed met de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen ? 1 ui ? 3 tomaten ? 2 eetlepels zonnebloemolie ? 1 pak burrito dinerkit (500 g) ? 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g) ? 1 zakje geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 250 g sperziebonen ? 2 varkensschnitzels ? 2 eetlepels boter ? 1/2 zak rosti (a 600 g) ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a[...]
Bron: smulweb.nlDeze aromatische Aziatische salade combineert limoen,tomaat en korianderblaadjes met frisse komkommer , verse munt en heerlijke biefstuk . 1 1/2 eetlepel vers[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nlDe lente is begonnen en we hadden opeens zin in zomerse hapjes. Tapas, antipasti, salades en gemarineerde groenten. Glas wijn erbij en je zou zweren dat het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen maaltijd van restjes. Ik maakte van een blikje tonijn een lekkere 'saus', zoals ook bij een snelle vitello had kunnen plaatsvinden. De saus werd over[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag aten we varkensfiletlapjes met mozzarella en tomaat. Uiteraard biologisch vlees. Wonderbaarlijk genoeg merkte zelfs de Hoofdverbruiker van mijn[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comHet is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 3/4 Zure Bom (Óf een paar augurken) 2 blikjes tonijn 2 á 3 hardgekookte eieren 3 á 4 eetlepels mayonaise 1 ui 1 tomaat[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer een heerlijke ovenschotel op het menu. Het frisse van de prei, het zoete van de tomaat en het zoute van de feta gaan heel goed samen. Zeker met[...]
Bron: calorietje.blogspot.be150 gram speltbloem, 125 gram koude boter, 125 gram oude/pittige kaas, 200 gram kerstomaatjes, oregano Meng bloem met boter en kaas in een keukenmachine. Maak[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 2 kg asperges 1 kg garnalenstaarten filodeeg Voor de vinaigrette: 1 ei 5 cl olijfolie 3 cl milde azijn 1 el mosterd 1/2 gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen makkelijk en snel gerechtje.Ideaal als maaltijd op een late zomerdag, een leuke lunch of een klein voorafje. Voor 2 personen 100 gr gerookte zalm 1 tomaat[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beGoedenavond allemaal! Vanavond werd er eens lekker voor me gekookt door m'n zus en we hebben heerlijk gegeten! Credits voor dit recept zijn dus voor Saskia! Je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes varkenshaas (a ca. 300 g) 1/2 bakje tapenade van gedroogde tomaatjes (deli-afdeling, bakje a 125 g) 4 eetlepels boter of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 eetlepel olie 250 gr lams-lendekarbonades, in reepjes gesneden 100 gr couscous 1 groene paprika, gesneden 1 ui, gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 150 gram langkorrelrijst, 2 uien, 3 tomaten, ca. 400 gram verse kabeljauw, 3 eetlepels olie, zout, peper, 125 gram gorgonzola Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlWaar moet een goede visburger aan voldoen. Een lekkere smaak natuurlijk. Mals aan de binnenkant en krokant aan de buitenkant. Niet te fijn gemalen visvlees[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had nog een restje zuurvlees en een zak spruiten in de koelkast. Deze wel lekkere stamppot gemaakt. Ingrediënten 25 g boter 1 ui, gesnipperd 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nl4 struikjes witlof, 50 gram kerstomaten, 75 gram spekreepjes, 1-2 el balsamico-azijn, 1/2 tl mosterd, 1/2 el appelstroop, zout, peper, 6 el olijfolie, 20 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 4 eieren 300 g roerbakmie 1 pakket nasi/bami groentemix (500 g) ½ pot satésaus (a 350 g) 3 eetlepels olie 1 duobakje hamblokjes (200[...]
Bron: ah.nlNiks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen van mijn zonen kwam eten met zijn vrouw...ze zitten midden in een verbouwing dus dan is het heerlijk om af en toe eens bij mama aan tafel te schuiven ;-)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comOvenschotel met groenten en tonijn Ach... dit is gewoon héél makkelijk! Zo'n ovenschotel maken kan iedereen... Oké of je 't lust is dan een tweede. Maar geloof[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIk had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk houd van ovenschotels. Alleen al om het feit dat ik lekker rustig even de keuken kan opruimen, terwijl het gerecht in de oven pruttelt. Dat betekent eten in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl