Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Niks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze salade is een klassieker. Ik neem hem in het tomatenseizoen, dat nu weer begint, vaak mee naar mijn werk. De drie ingrediënten zijn tomaten, witte bonen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSinds een jaar probeer ik in ieder geval één keer per week vegetarisch te koken. Nou is het natuurlijk makkelijk om recepten te maken zonder vlees of vis, maar[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlVanmiddag een pan verrukkelijk geurende tomatensoep gemaakt met de ovengedroogde tomaten die we een paar weken geleden uren in de oven gedroogd hebben.[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVanavond stond een simpele doch voedzame maaltijd op het programma :-). Dat is ook wel eens lekker. Bruine bonen met biologisch hofweb-rundergehakt (mooi grof[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlWeer koolrabi, dit keer niet rauw maar gegrild. Daar leent de groente zich ook heel goed voor. Deze koolrabi komt weer bij De Lepelaar vandaan, de koolrabi in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIn het blad Boodschappen vond ik dit recept voor een stoofschotel van vis en zeevruchten. Hoewel het een stoofschotel is, is het gerecht toch vrij snel kaar.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNu het najaar zich echt aandient, krijg ik zin in stoofschotels. Dit recept van risotto met groene groenten en stoofvlees is een prima gerecht voor een gure[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 100 gr kabeljauwfilet 200 gr rouget barbet (vis) 150 gr fruits de mer (vis) 2 potten visfond (a 380 ml) 2 tomaten 1 ui 2 teentjes[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl4 kipfilets, 1 bolletje mozzarella (grof geraspt), 4 el geraspte parmezaanse kaas, 2 zongedroogde tomaatjes (gehakt), 1 el verse basilicum, 85 gram grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 8 ½ kg bruine bonen 2 laurierbladeren ½ gerookte worst (varkensvlees), in dunne plakjes gesneden 150 gr gedroogd gezouten[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlBoodschappenlijst 1 blok tempeh 1/2 struik bleekselderij 1theelepel hing 3 paprika's, rode en gele 4 flinke tomaten (of 4 a 500 gram cherry tomaatjes) 250 gram[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comVoor vandaag een eenvoudig en warm eenpansgerecht, ideaal voor de zondag (in een eenvoudig keukentje). Ik noem het Spaans, maar het is ontsproten uit een[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl