Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 753 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kippebouten en 2 kipfilets (in stukken) 4 dl kippenbouillon (van 1 tablet) 50 gr boter 5 uien (grof gesnipperd) 5 tenen knoflook (gehalveerd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote rode paprika, grof gehakt 1 eetlepel olijfolie 1 kleine rode ui, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 250 gr verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 1 kleine ui, zeer fijngesneden 200 gr ongekookte langkorrelige rijst 60 gr rozijnen 350 ml kipbouillon zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr cantharellen 125 gr mager gerookte spek, in blokjes gesneden 3 uien, fijngehakt 2 theelepels witte bloem 250 ml zure room[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 40 gr boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 300 gr verse champignons, in plakjes 2 eetlepels bloem 1,25 liter vleesbouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 3 grote aardappelen 2 uien 5 eieren olijfolie zout en peper naar smaak Bereidingswijze Snijd de aardappelen in stukjes en de uien in ringen.[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4 personen: * 2 blikken bruine bonen * 2 kleingesneden uien * 2 in ringen gesneden preien * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 blikje tomatenpuree * 1/2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo lekker is dit. Bruine bonen met rijst. Ik maak altijd wat extra zodat ik nog een portie kan invriezen. Dit recept volg ik al heel lang, weet niet meer waar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlvoor 4 personen 500-600 gram ragfijn gesneden andijvie 1 kg aardappelen 2 uien, gesnipperd 400 gram katenspek, in blokjes 2 eetl. olie 4 eetl. Limburgse[...]
Bron: smulweb.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlLaat ik beginnen met jullie te vertellen dat ik echt een heel lieve, zorgzame partner heb. Hij heeft bijvoorbeeld het volledige beheer over de Thuisbakkerij en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geur van gebakken garammasala is zo lekker. Alleen daarvoor al maakik graag curry's.Maar ookomdat het zo makkelijk is natuurlijk en in grotere porties[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEen van mijn zonen kwam eten met zijn vrouw...ze zitten midden in een verbouwing dus dan is het heerlijk om af en toe eens bij mama aan tafel te schuiven ;-)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comVoor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlChoucroute Garni. Ik had het zo graag willen maken gisterenavond, maar dat zou uren in beslag hebben genomen. In plaats daarvan heb ik met de zuurkool een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen 2 uien, door de helft in plakken 1/2 theelepel suiker 1 1/2 pond ossehaas 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel knoflookpoeder 1/2 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl