Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
100 ml lichte sojasaus 1/3 kaneelstokje 1/2 theel. venkelzaad 1/2 steranijsvruchtje 1/2 theel. sicuanpeper een stukje gember van 10 gr, licht gekneusd 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlZonnatura kruidenthee, inmiddels uit het assortiment (maar klinkt héérlijk): venkel&zoethout, amandel&cichorei, zoethout&kaneel. Gelukkig ook goed[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHallo daar allemaal! Het is een heerlijke zondagochtend en ik lig nog lekker in bed met een kopje thee deze blog te schrijven. Gisteravond ben ik met le[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlJanneke Vreugdenhil schrijft in de NRC een vermakelijk stuk over de opmars in de westerse wereld van de chai, oftewel de Indiase zwarte thee met melk en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSeizoensgroente: asperges Helemaal in het seizoen: asperges. Op 4 mei 2010 heb ik al eens een blog gewijd aan de asperge. Vandaag ingemaakte groene asperges.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOude beschaving Sporen van menselijk leven op het Indische subcontinent (het gebied in Zuid-Azië waarin de landen India, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe winter is dit jaar niet zo streng geweest, maar toch hadden we zaterdagmiddag een fijn opwarmertje aan deze chai. De combinatie van specerijen, gember en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk wou eens iets anders met prei wat ik een fantastische groente vind en ik ben dol op de Indische keuken. Dus dit was voor mij de ideale combinatie. Dit is[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be'k Heb weer een hoop nieuwe receptjes uitgeprobeerd de voorbije weken... * lychees in gembersiroop met munt , als dessert met een bolletje sojaijs. Met de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be