Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 12 volkoren pita's 110 ml olijfolie 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel knoflookzout 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kwark 150 ml zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (of meer naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr yoghurt 200 gr zure room 1 sjalotje, fijngesneden 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout (meer naar smaak)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden 1 citroen, geperst 1 eetlepel verse kruiden, zoals peterselie, kervel, dragon of mint[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik in Parijs om er de marathon te lopen. Maar dat niet alleen. Ik loop alleen marathons in grote, buitenlandse steden om er ook een citytrip aan te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk kan er niet aan weerstaan en al helemaal niet met de eindejaarsperiode in zicht: ik moet ALLE kookmagazines hebben. Zalig vind ik het om de menusuggesties[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVerrassend. Speciaal. Dat is op z'n minst wat van deze combinatie kan gezegd worden. Bij foie gras verwacht je zoete dinges: uienkonfijt, vijgenconfituur,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten (4 personen) 2 maal 2 zalmfilets 50 gr koude boter 1 sjalotje 4 eetlepels kervel (blikje) 1/2 pot visfond (a 380 ml) 2 eetlepels limoensap 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlKritharaki heet deze Griekse pasta in de vorm van grote rijstkorrels. Tot nu toe kende ik het alleen als bijgerecht bij een Griekse maaltijd; van die rode[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlKip met blauwe kaassaus en sherry Was heel lekker. Mag ook wel want dit recept om thuis te maken is van topkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl