Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Iedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVanmiddag was het in onze bibliotheek niet alleen genieten van hapjes en drankjes, maar ook van de smakelijke columns van Onno Kleyn uit 'een bundel vol[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlWatermeloensalade Hoi Hoi het is zomers warm vandaag. Gelijk de associatie met gegrilde sardientjes en koude watermeloen. Een variatie op de geijkte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWatermeloen maakt je salade super zomers en het kleurt ook leuk! 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten Ingrediënten: 800 gram watermeloen (gewogen inclusief[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOok al is het komkommertijd , op culinair vlak is dat voor mij niet zo. Hier volgen een paar van de nieuwigheden die ik onlangs op tafel zette... Een koude[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be't Was weer een week met allemaal lekkere dingen. Op het menu o.a. erwtensoep met vegan rookworst zelfgemaakte quinoakroketten (te veel werk voor wat het[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be'k Heb weer een hoop nieuwe receptjes uitgeprobeerd de voorbije weken... * lychees in gembersiroop met munt , als dessert met een bolletje sojaijs. Met de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEen broodje met gebakken pangasiusfilet gemarineerd in balsamico- azijn en olijfolie op een salade met tomaat, munt en rucola op smaak gebracht met olijfolie,[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlAls ik een ding heb geleerd over roerbakken in de afgelopen jaren dan is het dit: Preparation, preparation, preparation ! Roerbakken moet snel. Ingrediënten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHoewel mijn voorkeur uitgaat naar recepten uit de geweldig kookboeken die ik in mijn kast heb, vind ik de boodschappenblaadjes van de supermarkt een erg leuke[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlNormaal kookte ik maar 1 ding met de foodblogswap. Maar goed als er dan allemaal lekkers voorbij komt in een thema wat je heel erg aanspreekt, dan maak je[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comEen heel zomers voorgerechtje. Het maken van de walnoten kost een beetje voorbereidingstijd. De walnoten moeten een nacht weken in water voor ze geroosterd[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 300 g farro (graan) 1 bosje salade-uitje 4 el olijfolie 1 limoen 15 g munt 200 g granaatappelpitjes 40 g rucola 200 g muhammara[...]
Bron: ah.nl'Soquttahhash' komt uit 't Narragansett, een oude indianentaal, en betekent zoveel als 'losse maïs korrels'. De naam Soquttahhash is in de States inmiddels[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDag leuke mensen! Vanuit een zonnig Portugal typ ik deze week bij dagboek van de afgelopen week (of nou ja: eerlijk gezegd typ ik deze intro al op vrijdagavond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl