Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 162 recepten
Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nlDit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 grote bloemkool 2 el olijfolie 1 in ringen gesneden ui 2 teentjes uitgeperste knoflook 1 citroen 3 el tomatenpuree 2 el fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 bloemkool 3 aardappelen in stukken gesneden 4 of 5 knakworsten 1 eetlepel olijfolie 40 gr geraspte Gruyère Zout en peper uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 200 gr rode kool 200 gr witte kool 300 gr bloemkool 4 teentjes knoflook gele currysaus (van pasta met kokosmelk, of de helft van[...]
Bron: allrecipes.nlBloemkool is niet één van mijn favoriete groentes. Vroeger thuis kwam het gelukkig niet vaak op tafel en ik heb het nooit gemist ook. Nadat ik eenmaal uit huis[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHMet de relatieve rust van de vakantie, kan ik zeggen, dat ik de rust en tijd heb gevonden om een boek te lezen. Ik las het boek "Helemaal vrij" opnieuw.[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comDit keer een recept van Teus. Hij houdt net zoveel van koken als ikzelf en hij is regelmatig in de keuken te vinden. Hij probeert graag dingen uit en test ook[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comIs dit voorgerechtje niet beeldig? Perfect in balans ook. Een mooie coquille, in ruitjes gegrilld. Een heerlijk huwelijk van koud en warm. Knapperige couscous[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTrouwe volgers hebben het misschien al gemerkt, ik ben helemaal 'into' visrecepten momenteel en daar zijn 2 gegronde redenen voor. Ten eerste, ik ben als een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet tweede lentegerecht dat ik klaarmaakte voor de rubriek 'Hoe maakt u het?' in de Knack Weekend was dit bordje. Heel puur en toch een echte smaakbom. Zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe receptjes van de VLAM - Lekker van bij ons, Aardappel.be, Vlees.be,... - zijn doorgaans heel eenvoudig en snel te maken. Dit gerecht is daar een uitstekend[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet regenweer vandaag kon ons niet deren. Integendeel. Ideaal kokkerelweer! Na een rooftocht op Culinaria waar we achtereenvolgens een pipetje espelettezout,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKleine Chef had een nieuw woord bedacht. Gruffelen. Mogelijk had het boek De Gruffalo er iets mee te maken, maar Google kende het nog niet (tenminste niet als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatief - gewichtsconsulente - broodbakken - groentetuintje - voeding Als ik na een drukke werkdag thuis kom,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl