Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 gr cantharellen 125 gr mager gerookte spek, in blokjes gesneden 3 uien, fijngehakt 2 theelepels witte bloem 250 ml zure room[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 50 gr magere bacon 1 kleine ui, zeer fijngesneden 500 gr verse cantharellen, schoongemaakt zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten 29 september 1 tl olie, 75 gram spek- of hamblokjes, wat kleiner gemaakt, 6 eieren, 250 ml slagroom, 2 el peterselie, 2 el bieslook, 75 gram geraspte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 15 april per persoon 2 plakjes ontbijtspek/bacon "bakken" in de magnetron. Af laten koelen en klein knippen. Aardappels poffen in de magnetron,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com*Ingrediënten 4 plakjes bakbacon (ca 60 g) 4 tomaten 1 citroen 2 sneetjes oud witbrood 2 takjes oregano 2 à 3 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook zout[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlHerfst één van de mooiste culinaire jaargetijden. Herfst is voor mij naast pompoen ook meteen paddestoelentijd! Wat maak je als ideaal herfst aperitiefhapje?[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beKedgeree is een typisch Engels ontbijtgerecht. Echt waar! Natuurlijk is The Full English breakfast met haar bonen in tomatensaus, eieren met bacon en worstjes,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlScottisch Christmas Turkey ( Schotse Kerstkalkoen ) Zulke grote kalkoenen zijn wij niet gewend Maar moet je voor een grote groep koken is dit toch een lekker[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlOesters Casino Ingredienten: 4 plakjes bacon 125 gram ongezouten boter 1/2 cup heel fijn gesneden sjalotjes 1/4 cuprode paprika (heel fijn gesneden) 1/4 cup[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDit recept kreeg ik van onze Portugese vriend José (directeur van een fantastisch hotel aan de kust in de Algarve, Monta Rota- Vila Real). Zelf durfde ik al[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met het jongste meisje Sigi. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLekker eten zonder dik te worden, ze zeggen dat het kan. Maar bij mij moet er toch elk jaar weer wat vanaf. Dit jaar valt mijn vetopruiming laat. Meestal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 stukje zalm p.p. 2 grote garnalen p.p. (groter dan op de foto) een paar tomaatjes groene asperges citroen pancetta of bacon basilicum verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPasta Fagioli Soup We gebruiken allemaal wel pasta in de soep.... Maar vaak is dat in de vorm van vermicelli engelenhaar...fijn...middel...grof Een handje[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl