Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
100 ml lichte sojasaus 1/3 kaneelstokje 1/2 theel. venkelzaad 1/2 steranijsvruchtje 1/2 theel. sicuanpeper een stukje gember van 10 gr, licht gekneusd 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe winter is dit jaar niet zo streng geweest, maar toch hadden we zaterdagmiddag een fijn opwarmertje aan deze chai. De combinatie van specerijen, gember en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGeen mooi gedresseerd bord want het is dagelijkse kost. En ik houd niet zo van venkel maar dit recept is "top" zoals onze tv-kok Jeroen Meus het zo mooi kan[...]
Bron: creaymme.blogspot.comBij voorbaat wil ik bij dit recept zeggen dat ik geen aziaat ben en ook nog nooit in azie ben geweest, dus of het echt aziatisch is weet ik niet, maar lekker[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen heerlijk nagerecht met het recept van het voormalige nummer 1 restaurant van de wereld, El Bulli! Het komt uit hun fantastische kookboek ' thuis koken met[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag wil ik vertellen hoe ik Schnitzbrot maak. Het is een brood dat in de kersttijd wordt gebakken en dat zo rijk aan vulling is dat het eigenlijk meer[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb nog wat gember in de koelkast liggen die op moet en daarom ga ik dit keer op zoek naar een recept waarin ik dat kan verwerken. Ik probeer dit recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen groot stuk vlees is altijd feest. Niet alleen het eten, maar ook het bereiden maakt mij steeds weer blij. Heb je teveel? Geen nood, restjes (s)maken de dag[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVorig jaar zomer droogde ik citroenmelisse. Heel veel citroenmelisse. Ik voegde het toe aan de gekochte losse zwarte thee. De thee smaakte daardoor nogal zuur.[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com