Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 286 recepten
Dit heb je nodig: 700 gram lamsschouder; 1 fijngehakte ui; 2 fijngehakte tenen knoflook; 1 koffielepel kurkuma; 1 koffielepel gemberpoeder; 1 kaneelstokje;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 kg verse of ingevroren octopus (ongeveer 2 middelgrote) 6-8 uien, gesneden in dunne partjes 180 ml olijfolie 3 laurierbladeren[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 8 ½ kg bruine bonen 2 laurierbladeren ½ gerookte worst (varkensvlees), in dunne plakjes gesneden 150 gr gedroogd gezouten[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram aardappelen 400 gram gepelde kleine garnaaltjes 300 ml tomatensaus 2 teentjes knoflook 1 eetlepel boter 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 teentjes knoflook, geperst 4 eetlepels olijfolie 1 varkensfiletrollade (ca. 750 g) 3 laurierblaadjes enkele takjes tijm 50 ml bessenjenever[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 verse slagers rookworsten 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken 2 dl melk, verwarmd 250 g boter, gesmolten 1 el Dijonmosterd 200[...]
Bron: smulweb.nlGeïnspireerd door de zee, ontwikkelde Johannes Coenradus Klene de stevig zoute Waterwerken. Puur natuur en bereid volgens een authentiek recept. Maar ook de[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comDit is een recept van de kleine franse keuken van Rachel Khoo en heerlijk. Zeker als je eters hebt die geen kaas lusten, kun je hem toch maken. Het is het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 geit 1 kop azijn laurier zout, peper 2 bouillonblokjes oregano komijn 2 knoflookteentjes, geplet 1/4 kop olijfolie Pebre Voorbereiding Een[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn vast veel kwalijker zaken te verzinnen in het leven dan grote spruiten (diameter: ten minste 35 mm) te moeten aanschouwen, maar toch vind ik dit zeker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen[...]
Bron: ah.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZo lekker is dit. Bruine bonen met rijst. Ik maak altijd wat extra zodat ik nog een portie kan invriezen. Dit recept volg ik al heel lang, weet niet meer waar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlBij deze nog maar eens een pompoenrecept. Ik probeer zo creatief mogelijk om te springen met de overvloed aan pompoen uit mijn piepkleine groentetuintje. En[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEn toen was daar die dag dat ik o zo'n verschrikkelijke trek had in Indiaas eten. Met raïta, pappadums en kulfi toe. Zonder vlees, kip of vis. Dan blijkt het,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com