Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 50 g bacon ½ zak panklare spinazie (a 300 g) 600 g kruimige aardappels 2 eieren 1 eetlepel olie 2 rode paprika's (in dunne reepjes) 150[...]
Bron: ah.nlHet was gisteren zo’n dag die niet wilde. Niet vooruit. Niet achteruit. En al helemaal niet vrolijk in de pas. Zo’n dag die je over zou willen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comSMEERPATÉ Een lekker hapje voor de feestdagen. Snel klaar en lekker bovendien! de smeerpaté de ingrediënten (zonder de leverworst) 200 gram leverworst 2[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSalade met Gerookte Makreel en Pancetta Heerlijk...Makreel, Je kunt met makreel zoveel, Toen ik dit recept zag van Jeroen op t.v. kreeg ik gelijk trek. Op zich[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDat velen van jullie van gehakt houden, bleek een aantal weken geleden wel op de Puur en Lekker Leven Facebook pagina . Ik postte daar gehaktballen en dat[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIn een aflevering van Maartens Moestuin stelde Maarten 't Hart zich -net zoals ik vorig jaar - de vraag: waarom ligt snijbiet niet in de winkel. Het is lekker,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWie beweert dat diëten saai is, die moet eens een praatje maken met mijn echtgenoot. We zijn het jaar ingezet met calorieën tellen, en nog steeds slaag ik erin[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen tijdje geleden had een vriendin vleesbroodjes gemaakt. Erg lekker, en ook helemaal niet moeilijk om te maken. Toen ze me het recept gaf, ging ik meteen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOnlangs was ik bij een lieve vriendin in Gent op bezoek. Nu kun je je waarschijnlijk voorstellen dat ik altijd graag een bezoek breng aan een supermarkt als ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op komkommer en ik ben dol op dille! En voor een gerecht met komkommer én dille mag je me wakker maken (oké, wel op eigen risico). Deze dip is kun[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe Marrokaanse slager bij ons in de buurt verkoopt de meest geweldige lamsschenkels die na vier uur stoven boterzacht zijn, maar nog steeds heel stevig van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl4 personen Bereidingstijd: 15 minuten (en eventueel een uur wachttijd) Ingrediënten: 300 gram biologische kipdijfilet 6 (tomaten)wraps ½ rode ui 100 gram[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen heerlijk grieks recept van George Calombaris, het (Griekse) jurylid van masterchef Australia. Het is niet een ontzettend chefwaardig recept, althans ik zou[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDoperwten. Sjalotje of bosuitje. Knoflook. Groentebouillon. Verse munt. Staafmixer. Peper & zout. Garneren met lepel yoghurt en verse munt. Heerlijk met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen van mijn lievelings keukens naast de Italiaanse is de Noord- Afrikaanse keuken. Veel kruiden, groenten en verschillende smaken. Heel wat anders als ons[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nl