Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Vooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 125 g goede kruimelige ricotta schil van 1 citroen 1 verse rode chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt, naar smaak zeezout versgemalen zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKritharaki heet deze Griekse pasta in de vorm van grote rijstkorrels. Tot nu toe kende ik het alleen als bijgerecht bij een Griekse maaltijd; van die rode[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVaak zie je in van die kleine lokale tavernes in Griekenland 'Stuffed Peppers' op de menukaart staan. Als mezze. Een heerlijk gerecht dat uit weinig[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAllereerst wens ik alle bezoekers van mijn blog natuurlijk de allerbeste wensen voor 2013! Ik hoop dat het een smaakvol, maar vooral gezond jaar voor je wordt![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl't is alweer een hele tijd geleden dat de locale Beerveldse trots aan bod kwam. Veel te lang geleden. En om de 100 likers van de Hap & Tap pagina op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRicottaquiche met rucola Een zonnig en zomers recept, smaakvol om warm of koud van te smullen. Je kunt het ook prima meenemen naar je werk of wat dacht je van[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten 3 tenen knoflook ½ rood pepertje 1 biologische citroen 250 gr ricotta olijfolie 900 gesn. bladspinazie zout, versgemalen peper 60 gr boter 60[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 1 rol bladerdeeg (270 g) - 250 g ricotta - 2 eieren - 1 of 2 teentjes knoflook, uitgeperst - verse kruiden, bv basilicum, tijm en platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 rode ui, in dunne plakjes (85 g) - 3 stengels bleekselderij + het blad, in plakjes (220 g) - 8 grote bladeren snijbiet (of wilde spinazie),[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 rol bladerdeeg (270 g) - 250 g ricotta - 2 eieren - 1 of 2 teentje knoflook, uitgeperst - verse kruiden, bv basilicum, tijm en platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 8 verse vijgen, 200 gr light roomkaas, vers gemalen zwarte peper, 4 plakken prosciutto crudo (rauwe ham), gehalveerd, 1 el balsamico azijn.[...]
Bron: smulweb.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nlDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlZiti al Forno (van de Sopranos) We zijn grote fans van de tv-serie de Sopranos. Een prachtige inkijk in alle belevenissen van een maffiafamilie in New Jersey.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl