Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVrijdag 14 mei hebben we met de Meisjeshuis Wijnkring Nieuw Zeelandse wijnen geproefd met bijpassende hapjes. Als je me vraagt wat mijn favoriet is, dan[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDe zon is weer verdwenen en volgens de weermannen en weervrouwen komt ‘ie voorlopig ook niet meer terug. Ach, ze zitten er wel vaker naast, dus wie weet.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIn de nieuwste Delicious staat deze gevulde courgette die mij wel lekker leek. In plaats van lamsgehakt heb ik rundergehakt genomen. Afgelopen week heb ik[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze soep smaakt minstens zo lekker als dat hij eruit ziet! Heerlijk romig en zoetig door de kool. Serveer je soep in de knol, want het oog wil ook wat:) Het[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEen pikante en hartige vruchtensalade... De salade van de foto lijkt een doorsnee vruchtensalade (of het eten van een aapje in de dierentuin). Maar krijgt een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKoken op de camping in Frankrijk…. Ook op de camping kan een lekker potje worden gekookt. Bij voorkeur met verse producten van de markt. Op de markt in[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGistermiddag rond kooktijd was kleuterlief naar zwemles en lag onze baby te slapen. En ik heb genoten van de rust in de keuken. Geen stuiterend kind op de bank[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl*Ingrediënten 2 meloenen 250 gr feta (kaas) 2 kopjes rijst Olijfolie Muntblaadjes Zout & peper (naar smaak) *Bereidingswijze De meloenen halveren. Hol ze[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIk ben een echte Facebook madam en speel het spel voluit: ik behoor NIET tot de categorie die alleen maar (voyeuristisch) toekijkt wat een ander doet zonder[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHét hapje van deze blog is een lepelhapje met witloof en scampi . Het is echt veruit het meest bekeken recept op mijn blog. Al maar liefst 9156 (!) keer werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHallo daar! Gisteravond heb ik voor het eerst zelf weer in de keuken gestaan en met een beetje hulp van m'n vader een hele lekkere maaltijd bereid. We maakten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kanteloepmeloen (1,2 kg) 12 dunne plakjes rauwe ham (125 g) 50 g Parmezaanse kaas, in krullen afgeschaafd 2 eetl. extra[...]
Bron: allrecipes.nlSerranoham (vleeswaar) Vulling naar eigen keuze Hulpmiddelen Minibakvormpjes Ik heb hiervoor siliconen chocoladevormpjes gebruikt. Deze zijn kleiner dan[...]
Bron: smulweb.nlVorig weekend at ik op Down the Rabbithole een heerlijke salade met watermeloen en feta. Dat kan ik zelf ook. En met de meloenen in bonus ben ik aan het[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com