Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Foie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLap! Chef Jo komt is roet in het eten komen gooien. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Mijn Kerstmenu stond zo goed als volledig op punt en dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIs het geen kleurrijk plaatje? Een bonte verzameling van verse groenten, kruiden (munt), simit (turks brood) en sucuk (Turkse droge worst waar o.a. knoflook,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGewone dingen maar toch ook weer een paar nieuwigheden kwamen er op de (tuin) tafel de voorbije week. Wat aten we zoal? Kokos-rabarbertaartjes. Van de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEn nog meer rabarber. De obsessie met rabarber was bijna over, totdat ik een magazine tegenkwam met een heleboel rabarber recepten. Ik kon het niet laten om[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk schreef van de week al over de rabarbercrumble . Ik zei toen ook dat ik het recept van rabarbercompote met rode peper online zou zetten. Bij deze. Eigenlijk[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comRabarber. Ik hou er wel van. Het is niet zoet, bitter zelfs. En daar hou ik van. Nu weet ik wel dat rabarber toch een beetje suiker nodig heeft om lekker te[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comOh wat is de tuin nu leuk... Alles groeit ineens zo hard... Alles kleurt... wat is het genieten... Genieten jullie mee?? Hieronder de verschillende stadium van[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlHet is weer tijd voor een rondje door de tuin met m'n foto toestel. Een tijdje geleden dreigde het 's avonds te gaan vriezen, voor de zekerheid heb ik toen[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWe hadden nog lang niet alles gezaaid... we hadden nog een deel bewaard voor later, in afwachting van het weer... maar nu bijna april...ja hoor nu kon het wel.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlLaat 100 gr.gedroogde geraspte kokosnoot overgoten met 1 dl. water. 5 min. staan.Pureer in de blender het kokosmengsel,2 bosjes koriander,4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl