Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Een hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten Porties : 8 50 - 75 gr rucola 250 gr mozzarella, in plakjes 4 tomaten, gesneden handvol verse basilicumblaadjes Dressing 5 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 250 g bieten, gekookt - 2 el walnoten, geroosterd - een plukje rucola - 1 kleine peer - 50 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 1 tl mosterd - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBen je geen keukenprins(es) en wil je toch graag indruk maken op je gasten? Dan is deze tartaar wat je zoekt! Wow-effect verzekerd! Je moet alleen een beetje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't Leven kan toch lekker (en) eenvoudig zijn. Men neme een mals en sappig konijnfiletje, drukt er een mengeling van mosterdzaadjes en paneermeel op, bakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLang, lang geleden, toen er nog geen website van Libelle Lekker was en het woord app nog moest uitgevonden worden (jawel, ik ben al zo oud ;-)), haalde ik mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken terug werd ik door Tamara getagd om een paar vragen te beantwoorden over eten. Tja, zoiets kan een Bourgondiër in hart en nieren niet weigeren[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBroodje Mosselsalade Toen ik dit recept zag op de website Mosselen wilde ik dat uitproberen. Ooit ben ik eens heel ziek geweest van mosselen eten, dat kwam[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlFilet americain met frietjes, smaakt volgens mij altijd, zomer of winter. Als je de americain zelf maakt, dan weet je ook zeker dat het vers is. En zeker als[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAf en toe koop ik iets in de supermarkt wat ik niet ken. Dit keer was het polenta. Veel over gehoord, maar nog nooit gegeten, laat staan gemaakt. Polenta wordt[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlAmuselepeltjes Voor 4 personen Ingrediënten 1 doosje eetbare amuse lepels van Oil & Vinegar 100g gerookte kipfilet 100g gerookte zalm 100g kalfsfricandeau[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWat een feestelijke ontvangst gistermorgen door de Paashaas himself ;-) met een glas bubbles die niet verstopt waren maar ons gastvrij aangereikt werden bij[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlWat wij zoal eten is een veelgestelde vraag. Wat we eten als het snel moet gaan nog meer. Vroeger zouden we dan al snel om friet met stoofvlees of curryworst,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beVanmorgen begon ik de dag met een (zeer) laat ontbijt. Geen honger en de goesting om er voor de laatste keer een lekker luie dag van te maken waren de oorzaak.[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl