Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 164 recepten
Een snel en lekker kruidig gerechtje dat ik maakte met een beker bijna vergeten snoeppaprika's. De kruiden zijn een beetje Indiaas, of Mexicaans of zo. Je kunt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet resultaat Vooraf Voordat de broodjes de oven in gingen. Na hard zwoegen op brooddeeg, heb ik respect gekregen voor het secuur afwegen van de ingrediënten.[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comDaurade au four, Besugo al horno. Een klassieker uit de Franse en Spaanse keuken. Jammer dat er tegenwoordig nauwelijks grote zeebrasems te krijgen zijn. Met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk had me ooit voorgenomen om mijn blog reclamevrij te houden, maar de grens daarbij is soms moeilijk te bepalen. Als ik het over een kookboek of over een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLang, lang geleden, toen er nog geen website van Libelle Lekker was en het woord app nog moest uitgevonden worden (jawel, ik ben al zo oud ;-)), haalde ik mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker en licht. Zodat iedereen - inclusief manlief - het naar hartenlust mag binnenspelen. De originaliteit zit 'm in het feit dat het vlees eerst kort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb geen enkele aflevering van de laatste reeks van De Beste Hobbykok van Vlaanderen gezien. Heel spijtig, vind ik dat, maar ja, de uitzendingen vielen nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNu het 's avonds terug frisser wordt, koos ik voor een soepje. Heerlijk om je hieraan op te warmen op je terras, met een fleece dekentje op schoot en onder de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet de aankoop van mijn nieuwe fornuis kreeg ik ook een kookworkshop cadeau. Of eigenlijk een masterclinic. Onderleiding van de Franse chefkok Patrick Boisjot[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMakkelijke en gezonde maaltijd als lunch of diner. Gebruik groenten die je nog hebt liggen bijvoorbeeld, courgette, spinazie, venkel, paprika, tomaten,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 5 portobello's - olijfolie - 100 g gedroogde tomaten, fijngehakt - 1 kleine venkel - 50 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com150 gram hamreepjes, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 knol venkel, gehalveerd en in dunne plakjes, de bovenste plukjes apart gehakt, 2 blikken gepelde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 bollen venkel, in plakjes gesneden 1 ui, gesnipperd 1 eetlepel mosterd 3 eieren, losgeklopt 250 ml room zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlWij eten het deze week weer en omdat het zo lekker is. Hier het recept. Vispannetje uit de oven 400 gram aardappels in dunne plakjes 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBaby spinazie. Bietje in blokjes met honing & azijn. Venkel in reepjes & citroensap erover sprenkelen. Blauwe kaas. Olijfolie. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl