Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
SMEERPATÉ Een lekker hapje voor de feestdagen. Snel klaar en lekker bovendien! de smeerpaté de ingrediënten (zonder de leverworst) 200 gram leverworst 2[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMosselen met knoflooksaus? Een paar weken geleden maakte ik deze mosselen voor het eerst. Ik had een grote pan currymosselen met veel groenten in gedachten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag het weekmenu van een lezer van Kleurrijk Eten: Eefje. Eerder kon je lezen hoe ik in 2013 15 kilo afviel en beschrijf ik een dagmenu met tips en trucs[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlSinds ik begonnen ben met het bakken van brood ben ik, min of meer ongemerkt, steeds meer op zoek gegaan naar producten zoals ik me die herinner van vroeger:[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe Marrokaanse slager bij ons in de buurt verkoopt de meest geweldige lamsschenkels die na vier uur stoven boterzacht zijn, maar nog steeds heel stevig van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn de lijn van mijn vorige log, horen ook de groene smoothies. Fruit + groenten drankjes. En ja, ik was de eerste keer ook sceptisch. Groenten???? Maar.....[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIk ben een echte salade eter, dat staat bij mij dan ook bijna dagelijks op het menu, als bijgerecht of gewoon als hoofdmaaltijd. S'middags, s'avonds maakt mij[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIk ben nu enkele maanden onderweg in mijn puur en lekker leven. Ik vind het verrassend hoe natuurlijk het aanvoelt om de puur en lekker leefadviezen te volgen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlAls een vet VISJE in de zee... Af en toe een stukje vlees of vis maakt mij heel blij en ik zou er ook niet zonder willen/ kunnen, maar het meerendeel van de[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlVandaag maakte ik een salade bij het avondeten. Hij heeft wel iets weg van de witlofsalade die met mandarijn en walnoten wordt gemaakt, maar deze is toch net[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlItaliaanse kalfsrolletjes met tonijnsaus Gevulde eieren op zijn Italiaans Gevulde eieren op zijn Amerikaans Zweedse (Ikea) haringrolletjes Hollandse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDag 1 Ontbijt: Omelet van 2 eieren met spinazie en chorizo Snack: 1/2 avocado geprakt met 30 gr roquefort Lunch : Rosbief met sla, tauge, groene olijven en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNieuwe aardappelen zijn altijd een aanleiding om alles uit de kast te trekken . Of om het juist in de kast te laten liggen; heel veel heeft zo'n aardappel niet[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl