Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Een verwen-jezelf-doordeweeks-diner van goede dikke biefstuk (à point) met een pán vol bruin gebakken (kastanje)champignons en shiitake (die ik inmiddels lust,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat een heerlijk soepje is dit, seg! Ik had het enkele weken geleden geproefd toen ik op de Classic beurs in Kortrijk was. Jürgen, ambassadeur van het magazine[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: 1 eetlepel plantaardige olie 100 g shiitake champignons, in plakjes 1 rode ui, gesneden 1 grote rode chilipepr, zonder zaadjes en in plakjes 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk wou eens iets anders proberen met paddenstoelen, iets compleet verschillends van het traditionele stoofpotje of met room. Daarbij wou ik de paddenstoelen[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen lekkere vegetarische risotto. Ingrediënten voor 4 personen 2 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 500 gram gemengde paddenstoelen; champignons,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVoor het bereiden van een smaakvolle risotto heb je geduld nodig. Naast het klaarzetten van de ingrediënten en het snijden van de verschillende groenten sta je[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen lekkere vegetarische risotto. Ingrediënten voor 4 personen 2 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 500 gram gemengde paddenstoelen; champignons,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlChef Ottolengi schreef: ' The resulting dish may even convert some firm abstainers from tofu (as I was until recently) and/or sprouts.' Dus maar weer eens een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet de snijbonen van gisteren en een restje champignons een David Chang-ig van de Momofuko restaurants receptje gemaakt. Ingrediënten: Snijbonen Sojasaus[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 zak spinazie 1 sjalot, gesnipperd 2 tenen knoflook, klein gesneden half rood pepertje, in ringen (of gedroogde rode peper); 1 doosje shiitakes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze bouillon van het karkas van de Pekingeend van het recept van 14 november is overheerlijk. bouillon het karkas van de bereide pekingeend stukje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een soort schepnetje het vlees, vis of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKASTANJE CHAMPIGNON SOEP Soep....daar kun je me voor roepen En lekker nu het kouder word Deze herfstige soep is heel apart door de tamme kastanjes[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl