Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 272 recepten
Wat is he t ? Officieel is de vertaling van 'turp' radijs, maar de naam wordt als verzamelnaam gebruikt voor radijs, meiknol, knolraap enzovoorts (de officiële[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNu er volop meiknollen (of turp, in het Turks) te koop zijn komt deze wintergroente regelmatig bij ons op tafel. Meestal in de meest simpele versie (schillen,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHallo lieve lezers! Oh oh oh wat ben ik fan van het Jamie Oliver 15 minutes kookboek. Ik doe er weliswaar nooit 15 minuten over, maar de recepten die er in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDag allen! Vandaag is het meat free monday en als dinner maakte ik zelf kikkererwtenburgers. En omdat ik maar gewoon in m'n eentje at vandaag, had ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlMaaltijdsalade met zalm en avocadomayonaise Ik kan niet genoeg krijgen van salades en zeker als het voorjaar of de zomer er aankomt. Dit is een heerlijke[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 400 gr geraspte wittekool 1 grote wortel, geraspt 2 radijsjes, geraspt (optioneel) 50 gr rodekool, geraspt (optioneel) 1 of 2[...]
Bron: allrecipes.nlDe één noemt het cocktailsaus, de ander whiskysaus en zelf noem ik het mijn saus voor bij de mosselen. Wat doet zo’n naam er ook toe. Als het maar lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten: - 1 braadkip - 2 uien - 2 a 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels olijfolie - een kwart bosje fijn gesneden koriander - een[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 500 gr. Wortels (geneden) 60 gr. Boter 2 1/2 El. Honing Snufje gember poeder (vers mag ook) 1/2-1 El. Citroen sap (naar smaak) Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen overheerlijke bami goreng, gemaakt met dunne Japanse Ramen noodles. Deze bami smaakt overigens ook heerlijk met de dikke Japanse Udon noodles. Ingrediënten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst: 2 - 4 servings 750 gr kipfilets, in stukjes van 2 cm gesneden 1 ui, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlDit is denk ik de kleurigste salade die ik ken. Elke keer weer als ik dit recept maak, is het mengen van de salade net schilderen: het feloranje van de wortel,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl